- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си го поискам???
nqkoi 6te mi kaje li kak moga da predraspoloja dadeno momi4e za intimna vrazka![]()
![]()
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Еми то трябва да ти идва от вътре .. Щом си тръгнал да питаш по форуми,значи още не ти е времето за интимна връзка ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ako si pod 25... zabravi, ne si struva.Първоначално написано от kosmonaft
![]()
ми незнам,ама ако не е к***** на града ша отнесеш бой![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Като и го тропнеш на челото.Първоначално написано от kosmonaft
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
деликатно!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
много ти помогнах нали... сега ще се опитам да си представя ситуацията....
ми на някое купонче или във вас или в тях... просто й намекни като сте сами някъде иииии знам ли.... тия работи не стават ли спонтанно по- принцип...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Skypa ... iskash li da piinem po edno domashno vince v moqta byrloga?![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Научи сам , това ще те направи по смел и опитен.
С думи ! Господ Бог е дарил нас мъжете със слово. Въпроса е да го развиеш. Веднъж направил това, няма да имаш проблем с жените независимо дали си грозен или не. На първо място трябва да погъделичкаш момичето. Ухажвай я, но от ухажване до ухажване има разлика. Ако е някоя хубавица, не и казвай че е хубава, защото преди тебе го е чувала хиляда пъти. Не бъди изтъркан. Съветвам те да напишеш в гогъл думичката афинитет и разбереш нейното значение. Ако си привлекателен оратор, пари няма да са ти необходими за да предразположиш момичето към интимност. Второ бъди самоуверен. Не говори, плахо и страхливо когато сте насаме, а така сякаш си 100% сигурен че ще разтвори крака (дори леко нахакано и отракано) и тя ще ги разтвори. Гледай я в очите, но не натрапчиво. Ако ме питаш какви са точните думи, не мога да ти кажа. Всяко момиче си е различно само по себе си, но веднъж омаяно(хипнотизирано) то е твое. Истина е това че няма жени които не искат секс, а мъже които не знаят как да си го поискат.
П.С. И не прави грешката да сваляш звезди.
Успех...
Зависи от момичето, но трябва да говориш с нея определено.Трябва да имаш подход, да я познаваш поне малко.
... за първи път чувам такъв въпрос, амиии то се усеща май ,не се наговаряте или нещо такова просто си идва ...
Имаш език.. използвай го ...Първоначално написано от koalka
(и буквално и преносно)
Life's too short.. too short to live it as a bad person!