.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

С приятеля тази вечер се скарахме и то доста сериозно...

Ситуацията е следната....Значи с приятелят ми постоянно се караме за глупости...тази вечер се скарахме и то доста сериозна за възможно най-голямата глупост....той решаваше един тест....и понеже незнаеше последния отг,а аз го знаех и понеже го видях да се мъчи и му го казах...при което се ядоса и ми се скара....понеже и дваата сме инати и знам че той няма да ми се обади да ми се извини или нещо подобно....ще чака аз да го потърся...какво да правя....?!

Редактирано от ProstoAz
    7 точка от правилника!

неискам всеки път аз го търся...мисля че ако ме обича както твърди няма да се сърди за такива дреболии.... ;[[

Според мен изчакай да ти се обади той...ако не го стори значи не държи толкова мн на теб...

Ми не го търси тогава...

Не бе сериозно. По принцип знам, че в една връзка от инатлъци няма смисъл и не излиза нищо хубаво. Най-добре седнете и поговорете за вашата връзка, замислете се как е било отначало и как е сега, дали чувствата са все така силни или са охладнели и т.н. Просто седнете и говорете. 90% от проблемите се решават с разговор, а не с "Няма да му се обадя щото съм инат". Дано см ти помогнал.

определено много ми помогна благодаря на всички..!

значи мн се нервя като някои мои приятелки се карат за глупости с гаджетата си...! какво да ти кажа трябва да има компромиси и от двете страни.... не може само ти да ги правиш....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от I_hate_you_p
    неискам всеки път аз го търся...мисля че ако ме обича както твърди няма да се сърди за такива дреболии.... ;[[
    След като не искаш, не го търси.
    Най-добре е да се видите и да се изясните веднъж за винаги, а не утре отново да се скарате за подобна щуротия. Обади му се но, не с цел да се сдобрите, а да се изясните.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от nQkFa_nIkFa
    Според мен изчакай да ти се обади той...ако не го стори значи не държи толкова мн на теб...
    +1

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Frozen_Flame
    Ми потърси го...
    Да,да..Я го остави да помисли малко върху начина,по който се държи.Детска работа-защо ви е да се карате за такива глупости?Пък ти как изобщо му се връзваш?

.. Az s moq priqtel sa6to se karame za vsevazmojni gluposti i tapotii i pove4eto pati toi po4va .. i e strahoten inat kato tvoq i do sega vinagi az otstapvam,smisal zvana mu parva ... no min sed pak kato se skarahme i 4ak tela ne mi diga,az se qdosah mnogo i si misla,nqma samo az da mu zvana i 2 dena ne mu zvannah oba4e naprao se pobarkah ...samo kam tela gledam,proverqvam dali e zvanql.. vikam si ako me obi4a 6e zvanne,omraznalo mi be6e napravo.. i taka de zvanna i kazvam ti mn se izkefih,za6toto toq pat az se pravih pove4e hah .. taka 4e mili4ka spored men ne mu zvani 1-2-3 dena ako moje6 da izdarji6 tolkova de,za6toto znam kakvo e .. i ako ne zvanne, togava go potarsi ve4e .. i mu kaji- az ako ne ti bqh zvannala,ti nqma6e li da se seti6 .. nqkvi takiva i se draj malko po hladno takova da mu stane tapo .. 6toto kato gledam za kvo ste se skarali toi e po4nal.. i e naistina golqma glupost uspex i pi6i kvo stava...

миии засега нищо не става.... ;( нито ме е търсил нито нищо....писал е на скайпа си никой да не ме безпокои..иии тва само...;(

.. ami nqma stra6no.. vse pak taq ve4er e stanalo .. moje do utre da mu e minalo .. a vie ot kolko vreme ste zaedno

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Голям праз,че сте се скарали.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    abe kvi sa tiq va6ite vruzki...igraete si na sustezanie koi e po-tejuk i koi pove4e "6te se pravi" li...onaq puk edvam izdurjala 2 dena i posle ne bila 6tastliva,za6toto toi q e potursil da i se izvini,a ZA6TOTO se pravila pove4e! UAU!!! Adski ste posredstveni,de4ica!

Цитирай Първоначално написано от darla
    abe kvi sa tiq va6ite vruzki...igraete si na sustezanie koi e po-tejuk i koi pove4e "6te se pravi" li...onaq puk edvam izdurjala 2 dena i posle ne bila 6tastliva,za6toto toi q e potursil da i se izvini,a ZA6TOTO se pravila pove4e! UAU!!! Adski ste posredstveni,de4ica!
    Евала!

+1 Ако един човек обича истински, колкото и голям да му е ината, в тази ситуация ще се обади да се извини, пък и ти нямаш никаква вина при това положение, ти си искала да помогнеш, а той е отхвърлил помоща ти, негова си грешка!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    +1 Ако един човек обича истински, колкото и голям да му е ината, в тази ситуация ще се обади да се извини, пък и ти нямаш никаква вина при това положение, ти си искала да помогнеш, а той е отхвърлил помоща ти, негова си грешка!

Не знаеш какви хора има на този свят. Има такива диваци които и да обичат по скоро ще умрат от колкото да се извинят бъди сигурна в това. Това ината и гордоста мамата си е*ало ей...Шега с тях не бива

Mисля че сте адски прави и вече съм адски объркана с чувствата си...незнам какво изпитвам което е най лошо..още по лошо е че бившото ми гадже е казъл на най добрия си френд че още ме обича.....! сега ми е адски трудно и нз вече какво да правя....тея момчета....!

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от Frozen_Flame
    Ми не го търси тогава...

Не бе сериозно. По принцип знам, че в една връзка от инатлъци няма смисъл и не излиза нищо хубаво. Най-добре седнете и поговорете за вашата връзка, замислете се как е било отначало и как е сега, дали чувствата са все така силни или са охладнели и т.н. Просто седнете и говорете. 90% от проблемите се решават с разговор, а не с "Няма да му се обадя щото съм инат". Дано см ти помогнал.
    =D> =D>
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: С приятеля тази вечер се скарахме и то доста сериозно...

Цитирай Първоначално написано от I_hate_you_p
    Ситуацията е следната....Значи с приятелят ми постоянно се караме за глупости...тази вечер се скарахме и то доста сериозна за възможно най-голямата глупост....той решаваше един тест....и понеже незнаеше последния отг,а аз го знаех и понеже го видях да се мъчи и му го казах...при което се ядоса и ми се скара....понеже и дваата сме инати и знам че той няма да ми се обади да ми се извини или нещо подобно....ще чака аз да го потърся...какво да правя....?!

Редактирано от ProstoAz
    7 точка от правилника!
    Не му пречи да решава тестове
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Преодолей гордостта си и когато си готова му се обади - не е чак толкова голямо падение все пак.По-лошо е ако и двамата сте като магаре на мост ... тогава нищо не става.Знам го от личен опит.
    Та след като се сдобрите си поговорете за връзката ви и се опитвайте да се държите по-различно ...
    И все пак като се скараш с гаджето за някоя дреболия, не е нужно целия форум да научи.

Град
    Ямбол
    Абе за всяка глупост ли пускате теми ?
    Олелеее ....

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Postypi kakto si precenish, pfuu ,mozyk nqmash li?
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Няма смисъл да се карате за такава глупост,щом той ти се сърди за такива малки неща,представяям си ако закаснееш за среща с 1час или направиш нещо гадно.Поговорете си,не мисля че с инат много ще издържите.Вие да не сте на 11 години че да се инатите и да се сърдите за простотий.Постави го на твое място.Можеш да му се обадиш и просто да кажеш че не е прав,че с инат нищо не става,а не да му се извинаваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си