- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една любов, започнала по скайп
nqmam kirilica sr
iskam da pipitam moje li da se vqrva na mom4e ot skaipa si pi6e6e po razli4e na4in a ne kakto sostanalite ot abonatite ti i s tova mom4e si pi6em ot nqkolko meseca vijdali sme se edin put tova eproblema 4e jiveem v razli4ni gradove prosto se vlubih v nego o6te ot kvot zapo4nahme da si pi6em s nego se 4uvstvam mnogo po razli4no
a i edna vruzka ot skaip 6te izdurji li na vsi4ki prepqstviq
Ооо.. такива връзки (ако можем да ги наречем и връзки дори) за мен са обречени.. През скайп не може да се усети тръпката,която би изпитал един човек,когато е с любимия..
А и как може да вярваш на човек,когото си виждала само 1 път? Все пак човек може да е всеки в интернет пространството,а и в чата е толкова лесно да се контактува,а не като очи в очи..
А и такава любов.. хм.. надали е любов,както си мислиш ти..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Брее тоя интернет ще измести и единственото хубаво и истинско нещо в живота...Хахаха
връзка на разстояние и само в киберпространството невъзможно
просто ти си идеализираш този образ отсреща и го правиш в мислите си да изглежда както ти си го представяш пък той не е това което си си идеализирал
без контакт на живо няма пълноценна връзка от опит знам
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Първоначално написано от sladkata19
![]()
Трогателно.
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Милсля,че НЕ може да съществува такава 'връ3ка' .
Ти мислиш, аз съм сигурнаПървоначално написано от Lysit0
![]()
Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло.И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде.Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце.
Това е един от най-големите недостатъци на скайп,започва да замества истинските разговори,щото уж било по-лесно.Абе бегай бе,сериозно се замислям дали да изтрия тази убиваща програма (всъщност едали ще я изтрия,но и връзка няма да почна)
Ti ne poznava6 tozi 4ovek a i kak 6te useti6 tr1pkata ot dokosvaneto ,celuvkata....
Is everybody going crazy?!?
Ами всичко зависи от човека. Аз съм типичен пример за една такава връзка. Всичко започна в Скайп, но момичето си беше от родния ми град и нямаше проблем да се виждаме когато си искаме. Преди да се видим си писахме около месец и полвина. Връзката издържа почти година.Моя съвет е да си останете приятели и да си говорите от време на време в скайп. Все пак това е интернет и не може да замести реалния живот в нито едно отношение.
аз съм си трила скайпа 2 пътиПървоначално написано от MP
![]()
![]()
![]()
по темата..само чрез нета.. ами занимавай си се.. ама ше си останеш стара мома![]()
.!.
Ами ... по принцип съм за, щото така като се замислиш ... ако хората са един за друг, има ли значения къде са се запознали ?!
Разбирам да сте се запознали по скайп, добре, ама да си общувате само по скайп и телефона, щото сте от различни градове ... ами това според мен не е връзка.
Не мисля, че е невъзможно. Все пак много връзки са започвали именно от скайп. Така, че какво толкова...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
прочети темата ми ''И на нас дойда края..''
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ако ти пука за теб самата, по-добре се откажи веднага от всякакви такиви връзки от растояние освен ако не си поне на 18-19-20 и си достатъчно голяма за да пътуваш често, не че има знаечение годините, но за всяко нещо си има години, през които е много по-готино за разни неща... ;Р
NqKaF si TaM :P
Napravo me prosylzi !!!![]()
Tova che nqmash kirilica ne ti dava pravo da pishesh adski negramotno !
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
+1Първоначално написано от hooliganka89
Не!
Нов ник: Cassidy
всичко в тоя живот е относително. Ако наистина го харесваш нищо не ти пречи да опиташ поне, няма смисъл да пропилееш 1 възможност заради предразсъдаци. Но въпреки всичко не загърбвай реалността заради фантазията, все пак това е интернет, не е истинският живот..
Сега кажи и че си на 19...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако имаш нерви за късане и сълзи за изплакване, се взимайте.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Лялялялля и без кирилица,можеш да пишеш правилно.И накрая:ляляллялялял![]()