.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Обичам ли я или я мразя?!

fdsfds
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз съм горе-долу в същата ситуация, само дето не сме се обиждали с въпросното момче. Това, че сте се обиждали така злобно е мтного глупаво... Първо, ти защо си я нарекал "долна курва" при положение, че вече не сте заедно и тя си има друг ? Под "тя си ме въртеше" какво имаш предвид ? Защото и при мен имаше едно такова "въртене", но само чрез думи. Ако тя е била с приятелят си и в същото време се е виждала и осъществявала някакъв физически контакт с теб, тогава - ок, можеш да я наричаш "курва", но ако всичко е било само в кръга на думи и разговори... Е да, кофти и спрямо теб, и спрямо другото момче хем да е с него, хем да ти приказва и на теб разни нещица, но не мисля, че товя я прави курва. Може би и тя самата е объркана и раздвоена и не знае какво да прави. Може би все още има нещо към теб, но усеща, че и другото момче не й е безразлично и това я обърква. Сам казваш, че винаги сте били повече от приятели.
    Колкото до това, което казваш - че я мразиш, не мисля, че я мразиш - просто си ядосан, че нещата са се получили по този начин. А и нали знаеш колко глупаво е да мразиш някого, на когото до вчера си казвал "Обичам те!" ? Нормално е да се сещаш за нея не само на любовни песни, а изобщо. Още повече пък ако ти е била първата истинска любов или първото момиче, към което си изпитвал обич - в такъв случай винаги ще си спомняш за нея и малко или много ще се натъжаваш и ще ти се иска да се върнеш назад във времето. Това са спомени - няма как да ги изтриеш. Според мен не я мразиш, а просто ти е болно, че всичко е свършило по този начин, а пък си имал чувства към нея и си бил наранен... Съветът ми е да спреш контактите с нея за известно време, поне докато се разбереш със себе си и разебереш дали я обичаш все още или ти е безразлична. Избягвай срещите и разговорите с нея, не гледай какво си е написала по скайп, пробвай с друго момиче или пък просто си намери някакво хоби, с което да си отвличаш вниманието.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Може и да си е играла с теб,а може и просто да не те е искала.Ако те искаше,никога нямаше да си позволи да те нарани.Но и ти не си постъпил много джентълменски.Защо я обиждаш?Какво постигна като го направи?По този начин си показал само слабост и безпомощност.Вземи се в ръце и я забрави.Никой не е единствен на този свят.Ще намериш твоята половинка.
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Ние откъде да знаем какво чувстваш към нея
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Изобщо не си постапил правилно,когато си я нарекъл "долна курва".Но пък и до някъде не те виня,защото човек в яроста си какво ли не казва.Отстрани погледнато когато двама души се разделят и после почват да се плюят един друг пред хората е много ама много грозно и детинско,да знаеш,да не повтаряш грешката.

Иначе не мога да ти дам компетентен отговор,дали я мразиш или обичаш.

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Според мен това което е написала е било за заблуда на противника
    Тоетс може да не го обича но за да не е сама да го лъже за да са заедно. Незнам как е точно, но и аз минах през същотото нещо и нарочно писах простотии в skype.
    А според мен ти още я обичаш и ако искаш да си с нея направо нещо по въпроса...но така че тя да не разбере първоначално каква ти е идеята...поговори с нейни приятелки разучи какви са и истинските чуства а не за тези за който тя говори...

тя те кара да ревнуваш..
    ти и се връзваш,изобщо
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Абе пич едно нещо като е приключило един път е край и напред само напред няма връщане назад ще намериш някой който да прави всичко за теб А колкото до тва че е писала че Обича приятеля и аз мисля че е за заблуда и за да те дразни това е психоатака а момичетата са много добри в това

Много е тъпо да се караш и обждаш с човек,който до скоро е бил важна част от живота ти и мен ме зарязаха и уж сме "приятели",опитвам се да продължа напред,но как да забравя любовта си,правя се,че ми е все 1,но когато остана насаме със себе си вси той е пред мен...Знам,че е по-добре да сме разделени,но едно шибано гласче ме повтаря,че това е грешка

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Изобщо не е било правилно да я обиждаш и най-вече да и слагаш определението "долна курва".. Защо да е такава? Защото не е вече с теб ли? Щом сте се разделили, ако искаш да я забравиш трябва да се отдръпнеш от нея, а и нямаш право да й държиш сметка с кого е.. личен избор...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Re: Обичам ли я или я мразя?!

Цитирай Първоначално написано от prob
    Сякаш в мен са двама човека и не знам какво изпитвам - обичам ли я или я мразя?!
    Искам да попитам хора,които са минали през това,да споделят и изобщо да кажете,били ли сте раздвоени?Не знам вече на кое да се доверя,на мислите си че я мразя или на сърцето си,което вече ме подведе?Благодаря предварително!
    Знам какво чувстваш, изпитвала съм го и наистина много гадно хем го обичаш този човек, хем като се сетиш за това как се е изгаврил с теб, започваш да го мразиш...спокойно всички това отминава, щом си намериш някое друго момиче, ще я забравиш напълно, а за сега по-добре е да не поддържаш връзка с нея и да си разнообразяваш животеца :P Успех

Град
    Габрово
    Това, че си й наговорил всички онези неща не е било от най-умните ти постълки, но както и да е.Ядосал си се- направил си го.
    А колкото до това дали си я забравил, дали я мразиш или обичаш..... никой от нас не може да ти влезе в главата и да разбере отговора.Само ти можеш да си отговориш на това.
    Но моето лично мнение е , както се казва - " мразиш я, защото я обичаш".На кратко: може би все още имаш някакви чувства към нея и те боли да я виждаш с някой друг и за това е по-лесно да я "мразиш".Разбира се, така боли по-малко.
    В крайна сметка, щом така ти е по-лесно..... няма лошо.Но за мен това не е омраза.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Нарекох я "долна курва" защото е такава!Като скъсахме аз приех това да сме "приятели".След няколко дена си писахме по скайп и изведнъж ми казва,че била сама в тях.Аз го обърнах на базик,като казах "т'ва да не е покана" и нейният отговор беше "да".Аз като пълен идиот отидох и правихме секс,но не стана дума за събиране(въпреки,че ми се искаше).След още няколко дена тя ми изръсва,че била с друг и била "много щастлива"...Това имах в предвид под "тя си ме въртеше".
    И знаете ли?!Като се сещам за всички тези случай,защото не беше само един!Разбирам,че наистина я мразя!!!Просто ми се иска да я "тъпча",наранявам,изобщо неща,които дори не знам как мога да ги мисля!Но тя ме докара до тук да изпитвам това към нея,с всички нейни постъпки спрямо мен!
    Относно контактите съм ги спрял преди доста време!Блокирал съм я навсякъде,като я срещна по улицете я пяодминавам!
    А затова да пробвам с друго момиче,аз си имам приятелка на която държа,но не обичам!Не мисля,че един човек всеки ден среща някой,който да може да обикне,а и след всичко това не искам,спрях да допускам хора до себе си след тази връзка!
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    И защо тя да е курва?Това,че е правила секс с теб не означава,че е искала да се съберете.Ако си се надявал на това сам си си виновен.Признай си,че те е яд,защото е щастлива,което означава че изобщо не си я обичал.След като тя е намерила друг остави я намира и направи същото.Няма смисъл да се изпълваш със злоба и да искаш да си отмъстиш,защото в крайна сметка може сам да паднеш в капана си.Ако на нея не й пука за теб няма как да я нараниш
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Пикае ли ми се или не ми се пикае?

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от prob
    Нарекох я "долна к***а" защото е такава!Като скъсахме аз приех това да сме "приятели".След няколко дена си писахме по скайп и изведнъж ми казва,че била сама в тях.Аз го обърнах на базик,като казах "т'ва да не е покана" и нейният отговор беше "да".Аз като пълен идиот отидох и правихме секс,но не стана дума за събиране(въпреки,че ми се искаше).След още няколко дена тя ми изръсва,че била с друг и била "много щастлива"...Това имах в предвид под "тя си ме въртеше".
    И знаете ли?!Като се сещам за всички тези случай,защото не беше само един!Разбирам,че наистина я мразя!!!Просто ми се иска да я "тъпча",наранявам,изобщо неща,които дори не знам как мога да ги мисля!Но тя ме докара до тук да изпитвам това към нея,с всички нейни постъпки спрямо мен!
    Относно контактите съм ги спрял преди доста време!Блокирал съм я навсякъде,като я срещна по улицете я пяодминавам!
    А затова да пробвам с друго момиче,аз си имам приятелка на която държа,но не обичам!Не мисля,че един човек всеки ден среща някой,който да може да обикне,а и след всичко това не искам,спрях да допускам хора до себе си след тази връзка!
    Да прав си и аз да съм и аз ще я нарека така курвенски работи са това като няма да е с теб да не те вика тогава само за едното ебане, а кой са само за едното ебане?- КУРВИТЕ!!! Има ли смисъл да мислиш за нея, дори и да и простиш да започнете отначало, никога няма да и имаш доверие, няма да имаш сигурност от нейна страна а неможеш да я следиш 24 часа? Ако няма доверие в една връзка колкото и да се обичате, малко по малко ще убиете любовта си, КАЗВАМ ГО защото съм го преживяла само че курвата не бях аз а тои!

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Гладна ли съм или не ..??
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    people`s wet dreams
    Разочарованието от загубено момиче се премахва след флирт с ново момиче , продължи напред чошече , огледай се всяка лигла си търси да бъде прецакана.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Това с омразата,не смяташ ли,че е малко крайно?Е,как до вчера си я харесвал и .т.н Днес,я мразиш??Само,защото си има приятел... Остави я и т'ва е...

Питай я как е по правилно да се каже Сирене не ми се яде или Не ми се яде сирене :P

Познато чувство :lol: Наистина не е лесно,защото си дал толкова много на този човек,а сега все едно никога не си го познавал.
    С времето ще отмине това чувство :)

обичал си я.. това ми е ясно просто много те е наранило това, че тя е продължила живота си с друг... това трябва да направиш и ти! отвори нова страница в живота си и успех..
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Любовта и омразата са много близки като чувства. Не се мрази човек с когото ти е било много хубаво. Сега яростта и ревността от новата и връзка те заспява, но ти още я обичаш.

шибан кретен ли съм или пък не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си