.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Кога е удачно да започна да си търся рокля за бала?

zdraveite spored vas koga e vremeto za kupuvane na abiturenskata roklq ?Vie koga tragnahte da si tarsite po magazinite pitam za da se orentiram da ne e rano ili pak kasno......

---
    т.7
    Блаб
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Град
    Cofia
    когато пролет пукне..

Град
    то не е град,а джунгла...
    аз на пролет ще си търся. че ако сега си взема 100% до бала ще съм си харесала още 2-3 и ще ме е яд, че вече съм си купила.

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от chelsea
    аз на пролет ще си търся. че ако сега си взема 100% до бала ще съм си харесала още 2-3 и ще ме е яд, че вече съм си купила.
    Като си купиш рокля,най-добре е да не ходиш повече в такива магазини,за да не те е яд
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

и аз се чудя кога да си взема ролкя но ще е сигурно февруари...март...април вече е късно

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Аз мисля да започна с търсенето през февруари

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ако искаш някфа барби рокля,януари-февруари.Ако искаш нормална рокля-април-май.Аз си я взех април края и до бяха бях съжалила 10тина пъти.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз ходих априлската ваканция.....не съжалих изобщо после за избора си. Изчакай поне март, защото напролет ще пуснат новите неща.

Абсолютно, рано е още.Недей и да я шиеш още, ако си решила нещо подобно (( може да напълнееш или да смъкнеш някое килце, така стана с една приятелка и мн неприятно )) Април си е най-оферта

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    То не е гаранция. за 1 седмица от психически тормоз около бала свалих....6-7 кила. добре, че имах 1 седмица да се поосвиня, че роклята ми висеше като на закачалка. Въпреки това майка ми трябваше в последния момент да преправя презрамките, аз си я набрах с 1 брошка, за да не изглежда като окачена на тел......Бях 47-8 кг на бала. към момента на покупката-5-6 килца повече!

оф това с килограмите и мен много ме плаши толкова лесно качвам и свалям че когато и да я купя, пак в последния момент ще трябва да правя фокуси за да ми стане ;(
    иначе мисля да обиколя след нова година - няма да чакам новите колекции, предпочитам да си я взема от рано и да не треперя дали няма да я забавят прекалено много или нещо подобно.
    ... so much to live for, so much to die for ...

За моя бал роклята си я взех февруари и не ми беше омръзнала. Не обикалях и много. Исках нещо семпло, намерих го. Чак се изумих, по принцип за едни обикновени дънки обикалям с часове. За роклята - 2 часа и вече си бях взела и чанта даже
    Както казаха и момичетата преди това, ако сваляш бързо или качваш бързо по-добре си вземи по-късно рокля.
    Братовчедка ми така зимата се беше поугоила и си взе роклята януари (Коледа, Нова година - ядене) и като дойде време за бала роклята й беше широка.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз моята я поръчах март...края на април беше готова...не мога да ви разбера с тия истерии за тоя бал...

бтв...и все пак и моята ми беше широка...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Re: Кога е удачно да започна да си търся рокля за бала?

Цитирай Първоначално написано от maackata
    zdraveite spored vas koga e vremeto za kupuvane na abiturenskata roklq ?Vie koga tragnahte da si tarsite po magazinite pitam za da se orentiram da ne e rano ili pak kasno......

---
    т.7
    Блаб
    Еми малко след като ти мине бала мн си зле бе, к'во значение има дори и да я купиш много рано тя няма да се развали.. а и по добре по рано

Цитирай Първоначално написано от Glezanka
    Аз мисля да започна с търсенето през февруари
    И аз . Тогава е най-добре . Няма много хора , има огромно разнообразие .

Град
    Перник
    Нови стари рокли..все тая повечето от вас сигурно ще си вземат традиционната рокля,влачеща се по земята.Братовчедка ми миналата година беше с много къса пачка (щот е балерина ) и смея да твърдя,че тя беше най-различната.Честно да ви кажа,най-добре си вземете рокля,която да не скрива краката ви.Тези влачещите не са интересни.
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Тези влачещите не са интересни.
    ... но са много по-добрия вариант, ако не си от гадните късметлийки, които имат перфектните крака
    ... so much to live for, so much to die for ...

Аз пък през 2014 април месец ще почна да си търся
    А на теб ти предлагам - не оставяй за последния момент ,започвай вече да оглеждаш и да мислиш каква искаш, но не позволявай това от сега да ти е на първо място в главата ,защото има много неща да се случват и може да размислиш до бала си .

макар да не завършвам ще пиша в тази тема...та така миналата година братовчедка ми горе долу тръгна да си търси рокля в тези месеци които вие сте писали...резултат. не намерена по изискаване рокля, поради прекалените поръчки от фирми (нали всеки трябва да е себе си) просто беше ужас а нейната приятелка започна от средата на февруари да си мисли модели да раглежда магазини обикалеше секи ден града и накрая какво..най оригиналната рокля беше нейната. Не заплашвам никой с дългото си съчинение но споменавам че както има време така и няма... приятно търсене
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Нови стари рокли..все тая повечето от вас сигурно ще си вземат традиционната рокля,влачеща се по земята.Братовчедка ми миналата година беше с много къса пачка (щот е балерина ) и смея да твърдя,че тя беше най-различната.Честно да ви кажа,най-добре си вземете рокля,която да не скрива краката ви.Тези влачещите не са интересни.
    Всъщност тези рокли са доста подходящи. Особено, ако момичето е високо. Защото не може да си 1.50 и да облечеш дълга рокля. А и могат да се носят и после. Моята, например, става и за официална вечеря и дори за опера.

Аз изчаках до изложението. Обиколих го, не си харесах нищо и отидох при една дизайнерка. Роклята и всичките й приставки бяха готови за около месец. Кога тръгваш да си търсиш рокля, зависи от опциите ти. Ако знаеш, че има кой да ти я ушие за 2 седмици, можеш да изчакаш и да обикаляш до последно. Ако нямаш - почни от сега. Поне ще знаеш какво искаш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ами доста раничко си се замислила по този въпрос, според мен. Моята рокля си я купих в края на февруари, ей така както си обикалях из Плевен. Влязох в един магазин, после втори, и в третия беше ТЯ/Роклята/ Не те съветвам да си вземаш префърцунен кринолин или един тон дантели, а нещо, което да те отличава от масата. Роклята ми беше сребриста, права, с дооооооооста голяма цепка отпред на десния крак, и съответно се откроявах на фона на двете крайности- ултракъсите рокли и кринолините.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на mynichka
    аз моята ще си я шия към февруари- март .. избрала съм си моделче всичко ..само цвят още не съм решила а ако сваля някое килце ще ми я свият малко (без изобщо да си личи) ..а за надебеляване не се притеснявам
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Ми аз до колкото знам се взимат януари-февруари, защото после (смисъл края на март и април) цените ставаат...... доста по-високи... !! ддз.. може и аз да се бъркам

Да, но ако я вземеш февруари после ще те е яд, че ще бъдат излезли и други модели. Аз по принцип ще си тарся от края на февруари и ако не си хресам ще ми шият

Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!

Мега фен
    Град
    София
    С дългите рокли момичетата приличат на лелки.

И аз края на февруари ще започвам да търся.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си