.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Twister

Град
    [Градът, който никога не спИ]

Twister

Здравейте.Някой има ли такава игра? Някой играл ли е?Интересно ли е или е някакво тъпо и не си заслужава парите?А всъщност на каква цена е горе-долу и къде мога да намеря?Предполагам, че в Метро ще има..
    Мислим с приятелите ми да подарим на една приятелка за Рожденния Ден..та се чудя, дали е добра идеята (:
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Не знам колко пари е , но идеята е много добра
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Туистер съм използвал само за рибилов.

Re: Twister

Цитирай Първоначално написано от ElisaDay
    Здравейте.Някой има ли такава игра? Някой играл ли е?Интересно ли е или е някакво тъпо и не си заслужава парите?А всъщност на каква цена е горе-долу и къде мога да намеря?Предполагам, че в Метро ще има..
    Мислим с приятелите ми да подарим на една приятелка за Рожденния Ден..та се чудя, дали е добра идеята (:
    Да, в Метро го има, гледах го в последния каталог, беше около 40 лева, може и да те излъжа. Няма смисъл да и го купувате, ако няма с кой да го играе, иначе ако често се събирате е голяма зарибявка. Преди 2 години го подарихме на една наша приятелка, и като се събираме у някой винаги го носи.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

аз си я купих наскоро ..същия ден играхме 5 човека и ... абе смешно е ама опреелено не беше тва дет си представяш .. дадох 16 долара с таксите което като гледам е доста по ефтино от цените в България .. . (=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си