.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Най-романтичното...

Как да кажа на приятеля си "Обичам те"? Ако има романтични хора тук ,чакам съвети.Искам да е нещо по-специално и незабравимо.
    Иии Кой е най-романтичния начин ,по който са ви казвали "Обичам те"?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ми то самото "Обичам те"носи романтика в себе си,според мен де.

ами..не го познавам за да ти кажа..ти трябва да си решиш нали го познаваш, то си зависи от много неща..от това какво обича да прави..на какво би се зарадвал..и т.н.

ne be6e koi znae kakvo no be6e ot 4ovek koito ne sym go o4akvala.vyv vyzduha se nose6e romantika i okolo nas vsqky6 letqha peperudi. makar da ne bqhme sami vijdahme samo drugiq i toi prosto mi kaza :"Chao lubov moq" jalko 4e na6ata lubov e nevyzmojna. ne e nujno i tvoeto obi4am te da e mng romanti4no prosto neka da e ot vytre i to s mng 4uvstvo tova go pravi mng specialno
    PeOpLe AlWaYs LeAvE!!!

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    +1

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Какво по специално от това ТИ да го почувстваш и кажеш на любимия си човек.Просто става отвътре това.Ще го усетиш
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    На мен в събота ми го казаха по невероятен начин, а беше съвсем непринудено. С приятелката ми сме разделени, дори според нея сме скъсали. Видяхме се за да се поразходим с нейната кола по снежна Витоша. Тя беше гладна и си купи доста неща. Искарахме страхотно, но като стана време да се разделим пак каза че няма да се получи. Не иска да опитваме повече. Аз се разочаровах и понечих да си ходя. Тогава тя настоя да взема останалата храна. Нищо не исках, но настоя поне да зема една кутия с бисвити. Метнах я в колата си и отпраших. Сетих се за нея след няколко часа и като я погледнах щях да падна. Бисквитите се казваха Je Taime (жо тем на френски е обичам те).

Град
    Cofia
    Достатъчно е да го направиш спонтанно и искрено... то сърцето само ше си каже кога и как да го кажеш : )

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    На мен в събота ми го казаха по невероятен начин, а беше съвсем непринудено. С приятелката ми сме разделени, дори според нея сме скъсали. Видяхме се за да се поразходим с нейната кола по снежна Витоша. Тя беше гладна и си купи доста неща. Искарахме страхотно, но като стана време да се разделим пак каза че няма да се получи. Не иска да опитваме повече. Аз се разочаровах и понечих да си ходя. Тогава тя настоя да взема останалата храна. Нищо не исках, но настоя поне да зема една кутия с бисвити. Метнах я в колата си и отпраших. Сетих се за нея след няколко часа и като я погледнах щях да падна. Бисквитите се казваха Je Taime (жо тем на френски е обичам те).
    А има ли шанс тя да не е забелязала, че се казват така?! Или пък да незнае превода?

Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    А има ли шанс тя да не е забелязала, че се казват така?! Или пък да незнае превода?
    Според мен много добре е знаела какво пише .Съжалявам,че нещата между вас не са потръгнали..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си