Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
Цитирай Първоначално написано от buffalo88
Ве аз съм на 12мбита на БТК пък тегля със 800кб/с най-много.
Това как го установи?(че ми възникват въпроси из кухата глава)

Причините може да са много(и се съмнявам проблема да е в БТК, иначе досега да съм ги хванал че правят мизерийки). 800kb/s на торенти(недостатъчен сийд?). 800kb/s на ftp връзка(ограничения по ftp?). Скапана програмата по която гледаш че е 800kb/s, а всъщност е повече? Нещо ти товари връзката - skype, torrent announce, IMs? Кофти настройки на компютъра ти(half-duplex например)? Spyware може би? Давай да се спирам, че почнах да звуча като онази с "големите чееееервени хиксчета"...

И все пак - обади им се на хората, питай ги "К`во прайм бе Гена?" и като ти кажат че няма Гена там им кажи: "А, той още не се е download-нал значи... то от връзката(и си изложи проблема)". При сестра ми се беше случио така да плащат за 6mbps, а да получават реално около 2, при което след едно обаждане и 15 минути чакане си имаха 6, извинение за проблема и някакво си обезщетение(май без такса един месец...).
Ве баце тука го меря във 2-3 сайта,включително в Speedtest-a и просто са ми лепнали ограничение.Преди стигаше 1300 като го мерех в същите сайтове! И при това тука в махлата,всичките който ги познавам се оплакват от същото ограничение,така че проблема не е нито в PC-то ми ,нито в софтуера ,ами в тия малумници дето им давам 25 кинта за нищо!