Пиша това, защото повече не издържам-този гняв се пропива в мене вече 3та година и реших да си излея чувствата си. Да видя какви ще са мненията и дали има някой, който ме разбира...
Яд ме е, че съм в този шибан, тъп клас! Яд ме е, че съм с тази дебелана, откачалка, идиотка с високо самочувствие; яд ме е, че съм с тези откачалки, които смятат мен за откачалка; яд ме е, че съм с тези идиотки, които се смятат за нещо повече от мен. Яд ме е, че съм с тези шибани момчета!! Но най ме е яд, че съм с дебеланата! Писна ми!! Гневна съм! Яд ме е за това, че тези години би трябвало да са най-хубавите в живота ми, а НЕ са!!! Не са!!! Защо не отидох в "А" клас - ако не друго, то поне щях да науча шибания език, м*** м* д***а!!! А сега и нищо не знам!!! Яд ме е че съм нещастна; че искам да се върна в миналото! Яд ме е и за това, че трябва да се правя на щастлива!!! Яд ме е и за това, че не се пробвах за по-високото ниво, когато възможностите ми го позволяваха!!! Яд ме е, че имах възможност, от която не се възползвах! Яд ме е, че послушах майка си, а не ПОМИСЛИХ МАЛКО! Яд ме е че отидох там, където са под нивото ми! Яд ме е, че това ми беше основата и аз я осрах, осрах я, ОСРАХ Я!!! На мен ли се е случило само това-съмнявам се, но всъщност не знам... Знам само че съм една нещастна, завистлива, безотговорна, безволева кучка! Ето това съм аз-в това се превърнах.