Цитирай Първоначално написано от RiseGirl
1. Коя е най-голямата ти мечта? Мечтая един ден да си уредя живота, да си имам едно хубаво семейство, на което нищо да не му липсва.
2. Реалистка или авантюристка си? Реалистка, мисля.
3. Ако можеше да се родиш отново, като каква би се родила? Би ли променила нещо? Бих променила само някои дребни детайли от живота си, нищо повече.
4. Какво не би простила никога ? Каквото и да кажа сега не мога да съм напълно сигурна как ще постъпя в дадената ситуация. Обикновено търся вината за всяко едно нещо в себе си и с правилен подход от другата страна бих простила почти всичко.
5. Има ли тип хора, които не понасяш? Не харесвам хора, които упорито се смятат за повече от останалите. Мисля, че дори и да е истина това не бива да се навира в носовете на околните.
6.С коя твоя постъпка се гордееш най-много и от коя те е срам? Не ми идва наум нищо, с което да се гордея толкова много. Може би това, че съм си извоювала доверието на родителите си като съм поемала и продължавам да поемам отговорност за много неща. Срам ме е, че ми се е случвало да се подведа по акъла на другите и после съм страдала от това.
7.Ако до края на света остават 10 дни, как би ги изживяла?Изпитвам силен, панически страх от смъртта. Предполагам, че ще умра преждевременно заради голямата паника.