Цитирай Първоначално написано от vivteen
Изникнаха ми още въпроси в съзнанието

1.Егоист ли си? През повечето време не. Само в някои специални случаи
2.Би ли променила нещо в себе си? Да. Ще ми се да съм по - голям непукист. Всичко останало е свързано с визията ми и в момента се "работи".
3.Ако имаше магическа пръчица какво би направила Явно всичко щеше да става както искам...
4.Най-голямата ти мечта? Както казах и преди искам да завърша специалността, която съм си харесала, да си уредя живота, да си съзадам хубаво семейство и това е.
5.Имаш ли страх от нещо и ако да от какво? Изпитвам панически страх от смъртта.
6.Защо избра точно тази порода куче да имаш Моето куче няма порода и го избрах, защото отговаряше на изискванията, които ми бяха поставени. Булдога (кучето на брат ми) беше избрано само и единствено заради външния му вид. Брат ми пожела такова куче и аз само помагам с каквото мога за да отгледаме едно здраво и красиво куче с добър темперамент.

Може да съм нахална с тези въпроси обаче и аз обожавам кучета и немага да се стърпя да не пиша на човек със сходни интереси
Лошо няма. И на мен ми е много приятно да говоря на тази тема, но предпочитам да е на ЛС, защото много взеха да ме плюят, че за нищо друго не говоря.

ПП за съжаление нямам куче

Правила ли си секс ?
Не разбрах кое беше смешното и въпреки това не съм.