В един момент от живота си, всеки човек рабира, че най-важното нещо в живота му е любимия човек и че любовта и щастието, което носи осмислят целия ни живот. Преди доста време аз се влюбих в едно момиче и все още много я харесвам , преди около 5-6 месеца и го казах, тя не беше особено щастлива като и го казах, аз си знаех, че няма нищо да стане, но просто от вътре ме изгаряше и трябваше да пробвам... След като нищо не стана, този момент не ми излиза от главата и постоянно мисля за нея и просто немога без нея, но не искам да бъда някаф гаден досадник, дето не разбира от дума и за това въобще не и се натрапвам даже вече рядко разговаряме... Знам, че съм гаден егоист и я искам за мен, но щом немога да я накарам да е щастлива с мен, аз няма да и преча да намери своето щастие, защото тя е едно невероятно момиче с много добър характер и е супер готина и много я обичам и искам само тя да е щастлива...
Просто немога и не искам да спра да мисля за нея. Обичам я с цялото си сърцеи душа, бих направил всичко за нея, но такъв е живота
всеки ден е все по-гаден, а мечтите стават все по-невъзможни..., а не трябва да бъде така....... ЗАЩО!
NqKaF si TaM :P
Еми щото живота си е такъв. Ама в случая ти сам си го правиш да ти е кофти щото не искаш да спреш да я обичаш - защо не пробваш с друго момиче ?
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ако всичко, което искахме се сбъдваше, на какво щеше да го прилича света? На едно много скучно място определено...
Живота е гаден понякога, истината е, че трябва просто да се усмихнеш и да продължиш напред.
[
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Незнам... Понякога има неща, които са по-силни от нас самите.
Това, че човек сам си определя живота, е на половина вярно, но зависи и от хората около теб...
Искам тя да е щастлива, знам че немога да й откажа нищо, защото тя ми даде толкова много, колкото никой друг, а дори не направи нищо
Просто беше себе си.
Завинаги в сърцето ще е там.
До тогава повече усмивки? ;Р
Това е трудно, когато ти се плаче
Но ще опитам![]()
Ponqkoga si vtylpqvame i se samonavivame, che dori obichame nqkogo , imenno zashtoto ne mojem da go imame poradi edna ili druga prichina . I zapochvame oshte poveche da se samonavivame , da mislim oshte poveche za nego i syotvetno da stradame poveche .Neznam za tvoq sluchai moje i da gresha , no v povecheto sluchai e taka![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Първоначално написано от nqkafsi_tam
![]()
![]()
![]()
Така свършва 1465743-ти епизод
на "Пътища на любовта" ....
Стегни се уе,аман от лигочи!
Коя жена ще те хареса такъв???
Малоумен,с вързан език ревльо...
Вместо да се оплакваш излез насам-натам,
запозная се с някое девойче и дерзай.
Тая пуста "любов" на 13 години ееех
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
be bratle ne e v godinite ne sam na 13 na 17 sam ...
Prosto qko sym se vliubil, syrceto ne pita v koq da se vliubq ;D
Prosto se slu4va...
I kogato ima ne uspeh ti e sad, po princip zaradi liubov do sega ne mi e bilo tolkova gadno ot mnogo vreme, slu4va se......
A ako trqa i da sym iskren s vas ne sym sre6tal momi4e, koeto da e po gotino ot neq ... Imashe edna s koqto mojeh da trygna ama ne mi be6e qko s neq ;], kakto s tazi drugata...
btw tva mai naistina e toq epizod tuka e kato moq li4en serial na myka ;D
Edinstveno tuk si pozvolqvam da pi6a takiva gluposti ;] Pred horata deto poznavam me e sram :P
няа са стриптисняваш! продължавай напреде и живот и здраве скоро ще намериш друга... няма незаменими хора![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Еми да де!ДържишПървоначално написано от nqkafsi_tam
се като женски полов орган!!!
Какъвто си тук,такъв трябва да
си и в живота,няма тук така,там онака.
Като си на 17 кво?
И на 20 може да се държиш като 13 годишен.
Дръж се по-мъжката и се забавлявай
с момичетата,не си ги слагай на сърце.
Обичай ги,но не бъди слаб.
Иначе ще те манипулират.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не всичко понякога ни се поднася на тепсия и не винаги получаваме това, което искаме, но според мен и това понякога е от полза, така се учиш на търпение и воля, характерът ти става все по-силен, пък и защо ПАДАМЕ, за да се научим да СТАВАМЕ!![]()
Просто така е устроен света,няма какво да се направи.
Понякога е много трудно да се преодоляват тези неща,но пък и не е невъзможно.
Ти сам си поставяш преграда да я забравиш, а така само се измъчваш още повече. Както ти казаха и по-нагоре - НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА. Накой ден ще се появи момиче, което ще е по-добро , по- хубаво...абе във всичко "по-..." от сегашното.Просто не се отчайвай и не спирай да излизаш да търсиш нещо ново.
В крайна сметка-това е живота и никой не може да промени това.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
trqbva da q zabravi6 i da si nameri6 dryga
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Trqbva da q zabravq, no i ne iskam ... no i nemoga ......
Kak da zabravi6 4ovek, koito vijda6 vseki den?
Moje bi ne trqbva ni6to da zabravqm a da go preodoleq, da go preglytna, 4e tova e po-silno ot men i 4e nemoga da napravq ni6to i 4e kolkoto i da me boli sega sled vreme 5-150 godini 6te mi mine
Тук ти е проблема, когато искаш да забравиш някого, няма Не Иска, Няма Не Мога! Иска се воля!Първоначално написано от nqkafsi_tam
Такова нещо не се забравя, такова нещо се случва 1 път в живота ...
Как да го забравя? Как да го оставя? Кажете ми сега, къде греша?
Май бяхте прави, че просто трябва да забравя....
but I can't stop love her but I fight with me to close my heart and open my mind
Ще я преживееш все пак тя не е единствената..Разочаровани я винаги ще има,по-важното е да можем да не се задълбочаваме толкова в тях.![]()
Има една разлика между мен и вас...
За вас тя не е единствената, но за мен тя е![]()
Просто е невероятна и винаги е такава.
Супер красива и неустоима ;Р
пак и супер добро момиче много пе4ена и готина.......
И теййййййййййй........
Опитвам се да променя нещата, но немогаЩе чакам завинаги докато умра сигурно...
Но най-важното е че не ми пука колко ще чакам или няма да дочакам защото си заслужава
![]()
Защото такъв е живота.Не винаги получаваме желаното от нас.
ne trqbva da e taka6te promenq ne6tata, a s tqh i sebe si ...
S.O.S.I need your help ;]
За да ни е гадно![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))