Цитирай Първоначално написано от nqkafsi_tam
В един момент от живота си, всеки човек рабира, че най-важното нещо в живота му е любимия човек и че любовта и щастието, което носи осмислят целия ни живот. Преди доста време аз се влюбих в едно момиче и все още много я харесвам , преди около 5-6 месеца и го казах, тя не беше особено щастлива като и го казах, аз си знаех, че няма нищо да стане, но просто от вътре ме изгаряше и трябваше да пробвам... След като нищо не стана, този момент не ми излиза от главата и постоянно мисля за нея и просто немога без нея, но не искам да бъда някаф гаден досадник, дето не разбира от дума и за това въобще не и се натрапвам даже вече рядко разговаряме... Знам, че съм гаден егоист и я искам за мен, но щом немога да я накарам да е щастлива с мен, аз няма да и преча да намери своето щастие, защото тя е едно невероятно момиче с много добър характер и е супер готина и много я обичам и искам само тя да е щастлива...
Просто немога и не искам да спра да мисля за нея. Обичам я с цялото си сърцеи душа, бих направил всичко за нея , но такъв е живота
всеки ден е все по-гаден, а мечтите стават все по-невъзможни..., а не трябва да бъде така....... ЗАЩО!

Така свършва 1465743-ти епизод
на "Пътища на любовта" ....

Стегни се уе,аман от лигочи!
Коя жена ще те хареса такъв???
Малоумен,с вързан език ревльо...
Вместо да се оплакваш излез насам-натам,
запозная се с някое девойче и дерзай.
Тая пуста "любов" на 13 години ееех