- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мм тревоман
Еми въпроса е мн прост:страшно хлътнах по едно момче,сега сме заедно и сичко си е точно...само дето е тревоман.Нз проблем ли е или не,ноо искам да го откажа,а нз дали ще мога.Ако може да ми дадете съвет,защото така или иначе се притеснявам за него..
няма нищо страшно, щом не друса, а само пуши тревица. завъртете двамата по 1 коз да се поотпуснете![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Еми от опит знам , че няма да успееш да го откажеш съвсем ... щото и аз така тръгнах с един с надеждата, че ще мога да го променя , но нещо не се получи ... Нормално е да се притесняваш за него , но моя съвет е опитвай се постепенно да го отказваш или поне да го накараш да пуши по-малко . Аз със моя така направих .. и постепенно и той осъзна, че му е по-добре като пуши по - рядко..![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Бифшия ми беше тревоман.Много исках да го откажа,защото знаех,че тфа му вреди,но не постигнах нищо.
Приятелите ми ми казваха да го накарам да избира между мен и пушенето,но аз не го направих,първо,защото много го обичах,а второ,щото беше тъпо.В крайна сметка реших,че ще го приема и обичам такъв какъвто е,пък и все пак,от трева никой не е умрял до сега
....Негова си работа,щом не иска помощ,не го тормози,не се карайте,обичай го какъвто е
успех
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Мен такива отрепки ме отвращават*. Даже не знам как може да си си загубила ума по него.
Трудно ще го откажеш, а дали пък въобще ще можеш?![]()
*само рок-звездите и въобще знаменитостите имат право да са отрепки =D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Кво лошо имаПървоначално написано от MaMkaMy
![]()
High love *![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Аз откакто го познавам знам за това,но започнах да се тревожа толкова много,защото всеки път го ядосам за нещо,отива и се напушва с приятели...даже последния път и бонбонки е взел...![]()
Не са отрепки веее..Първоначално написано от jghgh
![]()
нит ги попзнаваш нит нищо,пък ги обиждаш
![]()
ае у лево ... !
И аз съм тревоман ..
Питай го дали може да спре ..
БИ трябвало моментално да каже
"Да"
Защото не се пристрастяваш толкова много към него ..
Пък и му кажи , че някой път по-нататък, ако не пуши много време , ще правите тяга (който не знае какво е това ... някой друг път ще обясня)
Това , че пуши трева , не значи , че е отрепка и т.н. ..
Щото гледайки себе си , не знам защо не виждам отрепка .. нито който и да е друг
Питай го ..![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Не можеш да промениш никой без той самия да го иска, така че колкото и усилия да положиш той като не проявява желания да спира...Кауза Пердута...
Дразнят ме подобни "амбиции", пък дори и да имат потенциала да доведат до добро.Прецени си-искаш ли да бъдеш с него и да го приемаш такъв какъвто е, или си търсиш момче, което да моделираш така както на теб ти харесва./или ще е яко хлътнало, или ще е слабохарактерно, за да ти позволи такова вмешателство/
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Тихо бе, пикло.Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Тревоманите не са отрепки, така ли?
Долни и мизерни са според мен, айде ти у лево, да си имаме уважението на мненията.![]()
Не ми подвиквай повече.
И какво като пафкаме тревица? Повечето ми приятели, които го правят изобщо не им личи включително и на мен... това, че има лабилни дебили и пикли дето си мислят, че е много яко да си напушен си е техен проблем. Важното е всичко да е с мярка. Имам един приятел, който ходи с гаджето си за 4 месеца и половина са правили секс ненапушени точно 3 пъти(а те си правят всяка вечер след работа). Какво да направя като си ги кефи повече така? Пък и те са зрели хора и не можеш изобщо да кажеш, че го правят особенно момичето.
Сега им е времето на тия неща, за да не си задавам после въпроса "Ами ако бях...?"...
Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
+954Първоначално написано от Frozen_Flame
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
няма отказване...не само отностно до наркотиците...за каквото и да е и за пиене и за пушене на цигари и за пофене на тревица и за шмаркане и за изневеряване...щом го иска никои не мойе да промени това което иска...иска го получава го няма отказване...
4e to i az pusha , mi to vuv nqkoi strani trevata e pozvolena izpolzvase kato lekarstvo tui4e ne si nabivaite nqkakvi filmi 4e e super vrednoto neshto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Първоначално написано от jghgh
Не съм аз повърхностния кретен,който обижда,без изобщо да знае,за кфо става въпрос.![]()
Ти тревомани познаваш ли,изобщо хора познаваш ли..?![]()
ОМЩРГ!Не били отрепки,вие чувате ли се?В нашия клас има един такъв нещастник.Ходи като призрак из коридорите,говори като баба ми,движи се като нея(та даже по-бавно),а когато даскалкото му каже "What's the difference between the antigen and the antibodies?" единствените думи,които излизат от устата му са:"Ъъъ,нечух въпроса..
"
Не знам колко ще ме разберете,но имам чувството,че ако не се опитваше да го откажеш и да се изживееш като негова майка-мила,загрижена,командваща-нямаше да си с него.Той си има майка,има си най-вече и мозък.Няма смисъл да го отказваш от навиците,които му доставят удоволствие,били те и вредни.Сякаш би било приятно някой теб да те откаже от нещо,което харесваш.А ти би ли се отказала наистина?То и яденето е вредно,но ядем.Хайде сега да тръгнем да се подлагаме на терапия един друг,а?
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
ооо тва си е пристрастяване няма начин да го откажеш ма наистина не е чак толкова сташно стига да не посегне към нещо повече по сериозно ! ма както прочетох в коментарите по горе мое да врътнеш и ти с него да се отпуснеш за купона :P
и аз пушиш преди тревица и гаджето ми успя да ме откаже![]()
също и много пиехи пак ме отказа... как го прави тая жена нз
яко бой и дисциплина
:P
А ти нормални хора познаваш ли?Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Не ми казвай че не знам тревомани.
Даже един мой приятел пред очите ми се разваля. Беше добро пълничко момченце, сега като види по-големите си приятелчета само ги пита да правят партия, да си взимат козче, постоянно пита за схеми и изобщо много се развали... съвсем скоро ще стане тревоман, ама и той вика "О, нищо ми ня'а бееее", въпреки че е затъпял и с него вече почти не може да се говори за музика, за нещо интересно, освен в какви филми се бил вкарал, как се бил напушил и т.н. Тъпо, а?
А във Варна отделно има една много известна напушенячка, дето едно смислено изречение не може да върже и като види някой "К'о ста'а?!? Имате ли масееее?!?" и тва й е основния речник - не съм я чула да приказва нормално, на външен вид изглежда бавна, ползва 2-3 въпроса за трева и се мъкне с бавна походка.
И после тревоманите не били отрепки.
Не знам твоята компания дали има тру тревомани или само някви смешни гъзета, дето си свиват от време на време (което пак не е похвално!), но редовните пушачи са си отрепки и тва е. Гнусни при това. Почти толкова колкото алкохолизираните лекета.
Не ми казвай аз кво познавам. Нагледала съм се на отрепкави истории, защото движа в г/д такава среда. И са ми пред очите.