Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Цитирай Първоначално написано от jghgh
Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Цитирай Първоначално написано от jghgh
Мен такива отрепки ме отвращават*. Даже не знам как може да си си загубила ума по него.
Трудно ще го откажеш, а дали пък въобще ще можеш?

*само рок-звездите и въобще знаменитостите имат право да са отрепки =D
Не са отрепки веее.. нит ги попзнаваш нит нищо,пък ги обиждаш
ае у лево ... !
Тихо бе, пикло.

Тревоманите не са отрепки, така ли?

Долни и мизерни са според мен, айде ти у лево, да си имаме уважението на мненията.
Не ми подвиквай повече.

Не съм аз повърхностния кретен,който обижда,без изобщо да знае,за кфо става въпрос.
Ти тревомани познаваш ли,изобщо хора познаваш ли..?
А ти нормални хора познаваш ли?
Не ми казвай че не знам тревомани.
Даже един мой приятел пред очите ми се разваля. Беше добро пълничко момченце, сега като види по-големите си приятелчета само ги пита да правят партия, да си взимат козче, постоянно пита за схеми и изобщо много се развали... съвсем скоро ще стане тревоман, ама и той вика "О, нищо ми ня'а бееее", въпреки че е затъпял и с него вече почти не може да се говори за музика, за нещо интересно, освен в какви филми се бил вкарал, как се бил напушил и т.н. Тъпо, а?
А във Варна отделно има една много известна напушенячка, дето едно смислено изречение не може да върже и като види някой "К'о ста'а?!? Имате ли масееее?!?" и тва й е основния речник - не съм я чула да приказва нормално, на външен вид изглежда бавна, ползва 2-3 въпроса за трева и се мъкне с бавна походка.
И после тревоманите не били отрепки.
Не знам твоята компания дали има тру тревомани или само някви смешни гъзета, дето си свиват от време на време (което пак не е похвално!), но редовните пушачи са си отрепки и тва е. Гнусни при това. Почти толкова колкото алкохолизираните лекета.
Не ми казвай аз кво познавам. Нагледала съм се на отрепкави истории, защото движа в г/д такава среда. И са ми пред очите.