- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РАЗЛИКА В ГОДИНИТЕ
кво милите за РАЗЛИКА В ГОДИНИТЕ в една двойка![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Zavisi za kakva razlika stava vypros .No poprincip ne sym protiv stiga da ne sa nqkakvi frapirashti razliki![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Въпрос : Можете ли да използвате търсачка?!
1. Не , какво е това ?!
2. Такова животно у нашто село нема![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
i moito mnenie e syshtotoПървоначално написано от Lyubeto
![]()
Гласувах "не ме интересува,важното е да има любов",защото мисля,че любовта е важна...възрастта не е...но на мен лично не би ми било приятно да гледам 20 годишна студентка със 40 годишен старчок...удобрявам разлика от 5-6 години,но повече започва да си личи достаа и примерно изглежда смешно една 11 годишна с един 18 годишен нали...едва ли не може да и е татко... О.О
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
С времето няма значение
Дано сте ме разбрали.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
зависи от годините повече от 4-5 г не земам![]()
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
За любовта няма граници.![]()
Милион пъти съм казвала. Годините имат значение.
До 2 години е нормално, когато говорим за 12 до 16 годишни (например тя на 15, той на 17; тя на 14, той на 16 и т.н.)
Над 16 според мен вече е нормално и разликите да са повече 3-4 години.
А става ли дума вече за пълнолетни хора - разликите могат да са всякакви. Не е фрапиращо 22 годишно момиче да поддържа връзка с 30 годишен господин (8 години разлика), но 12 годишно момиче с 20 е! И не е нормално (куклички на по 14, не, не е нормално гаджето ви да е на 22, не се измъквайте)
Щеше ми се да потърся другата такава тема и направо да си цитирам мнението, но понеже има много за търсене, пак ще напиша:
Годините са проблем, колкото и да не ви се иска.
Дори и да си мислите, че разъждавате като големи, че изглеждате като големи и интелектуално сте надраснали връстниците си, то емоционално си оставате тинейджъри и имате по-особени желания и мечти, потребности.Един вече зрял човек не може да ви ги даде.
Често се получават разминавания. Била съм с по-големи момчета от мен, и да, не се получават нещата. Годините ИМАТ значение и при голяма разлика дори не може да се говори за любов.
едит: оф, край, намерих си старото мнение, на който му се чете да чете, там съм си обяснила с подходящите думи, сега е твърде късно, спи ми се и не мога да се изразя като хората.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от Lyubeto
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
мхм и моето..Първоначално написано от lady3
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
не че не съм съгласна с мнението ти..просто тфа 40-годишен старчок беше доста `фрапиращо`Първоначално написано от samoubiika
иначе наистина разликите не трябва да са екстремни,защото просто става смешно..
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
ако двама души се обичат не мисля че ще има значение на колко година са
но ако говорим за некви лапета на 12 години дет ходят с 20 годишни тогава има проблем защото 12 годищните още незнаят кво искат
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Любовта няма граници
между мене и приятелката ми разликата е 5 години ама ....
се обичаме адски много и всичко си е супер ....![]()
Priqtelq mi e s 2 godini po mal1k i ne vijdam problemIna4e zavisi ot razlikata no ako i dvamata izpitvat 4uvstva ne e problem.Estestveno e po golqma veroqtnosta moimi4eto da e na 14 i da obi4a nqkoi na 20 koito e s neq samo za da q ebe
Is everybody going crazy?!?
еми проблем са.... добре кажете ми как може едно нормално момиче на 14 години да ходи с 24 годишен питам аз?!?!? леле има едни такива от моя град просто толкова са ми смешни... ама не е смешно ами трагично.......![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Зависи за каква разлика става въпрос. Три-четери години са в нормата, но повече е е абсурд. Един нормален и свестен мъж никога няма да тръгне да излиза с дете. Това, че нямало граници за любовта, е едно глупаво и изтръкано клише.
Има много теми по въпроса, дадоха ти линк към една от тях.
Можеш да използваш и търсачката на форума.