Милион пъти съм казвала. Годините имат значение.
До 2 години е нормално, когато говорим за 12 до 16 годишни (например тя на 15, той на 17; тя на 14, той на 16 и т.н.)
Над 16 според мен вече е нормално и разликите да са повече 3-4 години.
А става ли дума вече за пълнолетни хора - разликите могат да са всякакви. Не е фрапиращо 22 годишно момиче да поддържа връзка с 30 годишен господин (8 години разлика), но 12 годишно момиче с 20 е! И не е нормално (куклички на по 14, не, не е нормално гаджето ви да е на 22, не се измъквайте)
Щеше ми се да потърся другата такава тема и направо да си цитирам мнението, но понеже има много за търсене, пак ще напиша:
Годините са проблем, колкото и да не ви се иска.
Дори и да си мислите, че разъждавате като големи, че изглеждате като големи и интелектуално сте надраснали връстниците си, то емоционално си оставате тинейджъри и имате по-особени желания и мечти, потребности.Един вече зрял човек не може да ви ги даде.

Често се получават разминавания. Била съм с по-големи момчета от мен, и да, не се получават нещата. Годините ИМАТ значение и при голяма разлика дори не може да се говори за любов.

едит: оф, край, намерих си старото мнение, на който му се чете да чете, там съм си обяснила с подходящите думи, сега е твърде късно, спи ми се и не мога да се изразя като хората.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15