- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един приятел една и аз помогнете!
Накратко един мой доста добър приятел съм убедена вече, че гаджето му му изневерява, а аз го харесвам и да ви попитам как да му го сервирам ... след това те ще скъсат и после как да действам благодаря предварително
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Остави го сам да разбере.А ако все пак му кажеш,че приятелката му му изневерява и той скъса с нея , и после ти веднага му се нахвърлиш,може да помисли,че си си измислила историята с изневярата само за да ги разделиш.
Според мен трябва да знае защото това е адски долна и мръсна постъпка кажи му веднага не го карай да страда и да го види с очите си един ден колкото по рано прекратиш страданието му толкова по добре за него особено ако е свястно момче !А следващия ход е да го оставиш после малко да се съвземе и тогава .....Твой ред е за атака :P
Не си ври носа където не ти е работа![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Нека да го разбере, но не от теб. Ще изглежда доста нагласено... Намери начин да го разбере, но задължително ти да не си намесена. След като скъсат (което не е сигурно, ако той и прости кво прайм?) действай.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
еми...аз ако знам за това,имам док-ва и той ми е приятел,защо да не му кажа истината?че ще е наранен-ще е,но поне нека не е по онзи гаден начин да ги види да се натискат или нещо такова...а и може да е склонен да извърши някоя глупост...защо да рискувам неговото психическо здраве,като мога да го предпазя от нещо...
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
+1Първоначално написано от MakeMeFeel
Той рано или късно ще разбере.
+1Първоначално написано от MakeMeFeel
НЕ трябва да се месиш
Така ще изглежда все едно нарочно си ги скарала....
+1234568Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
+1Първоначално написано от sweet4esf
![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Ти : Гаджето ти ти изневерява...
Той : Така ли
Ти : Да
Той : Как разбра
Ти : Видях ги
Той : Край. Това е краят
Ти : Добре като е краят... искаш ли да си станем гаджета
Simple...
Айде сега к*рвенски раоти няма да прайм!!!!Първоначално написано от fdeizi