.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Секс дискомфорт

Я драги съфорумнички да ви питам нещо,пък и съформниците ако знаят да се включват и те.Абе днес слушам съученичките си говреха ,че като правили секс,после ходели цитирам дословно "като табуретки с леко разтоврени крака" и имали усещането ,че все още члена бил в тях за период от време било тва.Някои дори зеха да викат ,че при анален секс имали бая проблеми със сядането пак за перидо от време Х.Вие какво мсилите,споделете ваще усещания,наблюдения?

Re: Секс дискомфорт

Цитирай Първоначално написано от klient
    .Вие какво мсилите
    Че трябва да изчакаш още 2 год, съученичките ти да станат на 14 и тогава да ги слушаш.

Мисля, че една табуретка като седнат 200 задника на нея няма как да не се разкрачи...

Re: Секс дискомфорт

Цитирай Първоначално написано от -/-
    Цитирай Първоначално написано от klient
    .Вие какво мсилите
    Че трябва да изчакаш още 2 год, съученичките ти да станат на 14 и тогава да ги слушаш.
    Ами де да трябваше ...всички са бъдещи абитуриентки,совен ако някоя не повтори класа )

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Моите наблюдения са, че 99% от малките дрисли си говорят колкото да си чешат устите...не им вярвай много много
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Абе да ти кажа ..за аналния секс съм съгласна,наебана ли съм отзад ...проблем със сядането има.За вагиналния...случвало ми се е да имам такова усещане ,когато пича е бил по надарен.Ама за вървенето не знам ,може от страни да си личи ама не ми се вярва.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Mastodont
    Мисля, че една табуретка като седнат 200 задника на нея няма как да не се разкрачи...

/me liky you!

Град
    Пловдив
    дискомфорт...освен малко пъти да са правили секс и за това да се чувстват така... при мен на 4-я път всичко вече беше супер и нямах проблем с ходенето,сядането и прочее :Д а за анален нз...не искам и да знам :Д

Винаги си ходя нормално след това,няма разлика

Само след 1вия и 2рия път го усещах страшно много и наистина имаш чувството,че още е в теб.

Понякога като го праим по-дълго и по-грубо след това няколко минути я чувствам по-различно но това не ми пречи на ходенето.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

hottie
    Guest
    Съученичките ти са тъпи, просто се опитват да привлекат вниманието към себе си. Да, случва се,но все пак си е рядкост. Ако правя секс цял ден после съм малко като пребита, но иначе при редовен полов живот подобни усещания вече почти няма. Просто преувеличават.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Съученичките ти са тъпи, просто се опитват да привлекат вниманието към себе си. Да, случва се,но все пак си е рядкост. Ако правя секс цял ден после съм малко като пребита, но иначе при редовен полов живот подобни усещания вече почти няма. Просто преувеличават.
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма такова нещо.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Няма такова нещо.
    Слушайте Кремчето в Свищов са най компетентните хора на света

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Какво има на мнението ми?

Какво има на мнението ми?
    нищо му няма на мнението ти

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Винаги си ходя нормално след това,няма разлика

Само след 1вия и 2рия път го усещах страшно много и наистина имаш чувството,че още е в теб.

Понякога като го праим по-дълго и по-грубо след това няколко минути я чувствам по-различно но това не ми пречи на ходенето.
    +1

Няма такова нещо.
    +1
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми по принцип при мен само след 1-2 път ми беше така, иначе после не мога да кажа, че съм усещала дискомфорт.. е някой път като сме го правили по грубо, да обаче не и всеки път.

А тея в моя клас викат че след секс им било яко да се чустват така
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

При всяка жена е индивидуално

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    При всяка жена е индивидуално
    +3,14

Точно така си е, доколкото съм се консултирал с познати и приятелки (любознателна личност ех ) пък и като съм ги питал за същото са казвали че понякога наистина виждат зор в прости неща като вървене или сядене.
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

preoveli4avat 100%
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    По-скоро ходиш като гейша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове