- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс дискомфорт
Я драги съфорумнички да ви питам нещо,пък и съформниците ако знаят да се включват и те.Абе днес слушам съученичките си говреха ,че като правили секс,после ходели цитирам дословно "като табуретки с леко разтоврени крака" и имали усещането ,че все още члена бил в тях за период от време било тва.Някои дори зеха да викат ,че при анален секс имали бая проблеми със сядането пак за перидо от време Х.Вие какво мсилите,споделете ваще усещания,наблюдения?
Че трябва да изчакаш още 2 год, съученичките ти да станат на 14 и тогава да ги слушаш.Първоначално написано от klient
Мисля, че една табуретка като седнат 200 задника на нея няма как да не се разкрачи...
Ами де да трябваше ...всички са бъдещи абитуриентки,совен ако някоя не повтори класа )Първоначално написано от -/-
Моите наблюдения са, че 99% от малките дрисли си говорят колкото да си чешат устите...не им вярвай много много![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Абе да ти кажа ..за аналния секс съм съгласна,наебана ли съм отзад ...проблем със сядането има.За вагиналния...случвало ми се е да имам такова усещане ,когато пича е бил по надарен.Ама за вървенето не знам ,може от страни да си личи ама не ми се вярва.
Първоначално написано от Mastodont
/me liky you!
дискомфорт...освен малко пъти да са правили секс и за това да се чувстват така... при мен на 4-я път всичко вече беше супер и нямах проблем с ходенето,сядането и прочее :Д а за анален нз...не искам и да знам :Д
Винаги си ходя нормално след това,няма разлика
Само след 1вия и 2рия път го усещах страшно много и наистина имаш чувството,че още е в теб.
Понякога като го праим по-дълго и по-грубо след това няколко минути я чувствам по-различноно това не ми пречи на ходенето.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Съученичките ти са тъпи, просто се опитват да привлекат вниманието към себе си. Да, случва се,но все пак си е рядкост. Ако правя секс цял ден после съм малко като пребита, но иначе при редовен полов живот подобни усещания вече почти няма. Просто преувеличават.
Първоначално написано от hottie
![]()
![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Слушайте КремчетоПървоначално написано от krem4et0
в Свищов са най компетентните хора на света
![]()
![]()
нищо му няма на мнението тиПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от krem4et0
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Ми по принцип при мен само след 1-2 път ми беше така, иначе после не мога да кажа, че съм усещала дискомфорт.. е някой път като сме го правили по грубо, да обаче не и всеки път.
А тея в моя клас викат че след секс им било яко да се чустват така![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
При всяка жена е индивидуално
+3,14Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Точно така си е, доколкото съм се консултирал с познати и приятелки (любознателна личност ех) пък и като съм ги питал за същото са казвали че понякога наистина виждат зор в прости неща като вървене или сядене.
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
preoveli4avat 100%
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
По-скоро ходиш като гейша.
![]()