.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad

Най-романтичното нещо,което са правили за вас е...

Емии..сигурно вече е имало такава тема, но....
    Нека всеки да каже кое е най-романтичното нещо, което са правили за него.

При мен беше, когато с бившият ми тръгнахме. Една вечер бяхме на кафе и после като се качихме в колата той ми каза "искам да ти покажа едно място" и ме закара на един хълм от където се виждаше целия град, облян в светлинки и ние си бяхме само двамата... беше невероятно...

Айде ваш ред е
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Град
    Ямбол
    Има прекалено много такива теми. Ако беше използвала търсачката, нямаше да правиш нова тема.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Я немам такиа работи,баце.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

една сутрин ми направиха серенада под терасата...
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    бяхме ... на 1 концерт и имаше ... балони с хелии .. и тя развърза един балон .. нагълта се с хелии обърна се към мен и ми каза с 1 тънко гласче " обичам те "

ПС: уви ... вече е бивша
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    nai-romanti4niq jest za men go e pravil muja mi.Po princip ne go hva6ta romantikata 4esto,no kogato go hvane....ami napisa prikazka za nas,na6ata istoriq,vsi4ki peripetii,prezkoito sme minali,za da budem zaedno.2 dni ne stana ot komputara i ne mo dava6e da vidq kakvo pravi.posle kato mi q pro4ete.....tova mislq,4e be6e nai-romanti4ni moment v celiq mi jivot.Ina4e tova s hulma,ot koito se vijda celiq grad go napravi purviata ve4er,kogato doidoh v negoviq grad.

Град
    Непостоянно
    романтичен момент ? мииииииии не ако да тичаш полугол в гората крещейки името на гаджето си е романтика ..може и да мина
    .!.

Град
    Los Angelis,California
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    романтичен момент ? мииииииии не ако да тичаш полугол в гората крещейки името на гаджето си е романтика ..може и да мина

не не... не харесвам романтиката и сигурна за 100-тен път пиша в тоя форум, че мразя.... и не ми омръзва, защото мисля че съм от малкото такива.... имам приятелки които са заклети романрички и ми е супер смешно и лигаво разни вечери или червени рози със някакви апсурдни поднасяния
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от TupacShakur
    Цитирай Първоначално написано от woshata

Град
    РЮАР
    Ако секса по време на рожден ден на баща й важи... значи минавам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си