- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери ми...
На кратко...
Приятеля ми, с когото живеем заедно, тази вечер ми призна, че ми е изневерил с бившата си.
Твърдеше, че ме обича, че държи на мен и т.н.
Нямам идея какво да правя. Винаги съм смятала, че всеки заслужава 2ри шанс. Може и да му простя. Било е преди един месец. Личеше си, че съжелява много.
Сега в главата ми е такава каша... Не знам дали ще мога да преглътна всичко това. Искам да съм с него, но... Съмнявам се да направи отново нещо такова, но все пак ме е страх.
Моля ви за някакъв съвет... Определено имам нужда сега от помощта ви.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Човек е свободен да прави каквото пожелае все пак ти не го притежаваш .. първо щом си признава значи държи на теб иначе щеше да си мълчи и да си прави каквото му е на душа.. 2-ро всеки заслужава втори шанс... 3-то не прави глупости за които после ще съжаляваш
Постави чувствата пред личната обида
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Наистина не го притежавам, но след като е с мен, не може да си прави чак пък "каквото му е на душа".Първоначално написано от Jagger
Относно това да не правя нещо, за което ще съжелявам... Няма.
Благодаря много.
ами какво да ти кажа...аз на мойта приятелка не дадох само 1 шанс...1 път се наеба с бившия си и 3 пъти се целуваха...(самата тя ми го призна) дадох и шанс разбира се все пак я обичам... не ми бе6е хубаво определено...прото мойта половинка го направи поради тъпата при4ина 4е тогава беше скъсала с него и и беше кофти за всичко и го е направила без да мисли простих и все о6те ми е гадно като си спомня но определено не съжаляжам тя се отдаде само и единствено на мен заеба абсолютно всичко заради мен приятели,купони,дискотеки, обита разни...и само се интересува от мен и с нещата с които са сварзани с мен... радвам се 4е в момента я интересува само и единствено мен но като си спомня изневерите ми е гадно....но не съжалявам 4е и простих...
честно да ти кажа зависи от много не6та 6том го оби4а6 направи компромис но ти прецени не знам как са взаимоотно6енията между вас и дали си заслужава това... но и според мен това е ли4но ваша работа и не е за форум все пак си има6 акъл в главата за да решиш...казвам го това за да не слу6а6 хората които си казват мнението а просто си ре6и ти![]()
Първоначално написано от HONDA
да така е щом е с теб зна4и трябва да има отговорност за нещата които прави а не да прави квото иска с теб съм!!!
Решението ще го взема сама, просто искам да чуя различни гледни точки.Първоначално написано от ivo_joyn7a_
Ако му простя, не знам дали ще мога да не повдигам този въпрос.
Признатата изневяра е полу-изневяра.Фактът, че ти е казал изобщо, говори, че държи на теб и иска да продължите връзката си...Иначе няма никаква причина да ти казва?Хора сме, за да си прощаваме, но тук става дума за доверие.То ще се върне с времетоПреживявала съм го.Така че дай му 2-ри шанс и ако се изложи му сритай задника.
![]()
Много ти благодаря, мацка. Мнението ти беше много добре формулирано и много полезно. И аз смятам така да постъпа. Още веднъж благодаря.Първоначално написано от bloody_tower
има не6то което забрая6... ако ти изневери пак иска6 да каже6 4е 6те го зарежеш така ли ??? ами то 6те ти е гадно само 4е има проблем 4увствата не могат да изчезнат толкова бързо...ще го оби4а6 все о6те аз не познавам никои които да е заебал някои които оби4а... ти си ре6и не се меся просто казжам мнението си
Аз написах темата, защото искам да чуя мнения.Първоначално написано от ivo_joyn7a_
Ако ми изневери отново, определено няма да му простя. Не бих имала сили да продължа подобна връзка. Както писах всеки заслужава 2ри шанс, но ако го прпилее, няма смисъл.
Ти ще можеш ли да траеш някой, който постоянно ти изневерява и те прави на 2 стотинки?Веднъж О.К. ама по нататък к'во пра'йм?!Първоначално написано от ivo_joyn7a_
Първоначално написано от Jagger
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Приятно ми е. Казвам се ЯрославПървоначално написано от ivo_joyn7a_
![]()
ами по принцип не мога...гадно е знам така е казвам ти моята приятелка в първия ни месец ми изневери 4 пъти 1 път се наеба с бившия си и после 3 пъти са са мляскали.... супер гадноо исках да обия сичко живо покрай мен но и простих за6тото я оби4ам...и от тогава не6то стана тя не иска да го вижда тои мрази нея и мен ... доказах и 4е я оби4ам истински и че бих нарпавил си4ко за нея и тя се отдаде напално на мен за абс си4ко абс сичко заеба заради мен не съжалявам 4е и простих но да ОПРЕДЕЛЕНО Е ГАДНО И НИКОГА НЯМА ДА СЕ ЗАБРАВИ !!!
Първоначално написано от Frozen_Flame
ьХАХАХА ИВО ДЖОЙНТА БРАТ и на мен ми е приятно...секи е с разбирането си...
Ти от къде си?Първоначално написано от ivo_joyn7a_
Моя приятел преспал с бившата си. Те са били заедно 2 години и искал да се увери, че не изпитвал нищо към нея... Абе пълна глупост...
П.П. Пише се Убивам.
от Велико Търново съм...ами и мойта приятелка е била с бишия си година и половина (така не може да се увери някои че не изпитва нищо към нея супер гадно е направил...)Първоначално написано от HONDA
Малеее аз уча във Велико ТърновоИначе съм от Добрич.
![]()
къде учиш само не ми казвай ПГСАГ"АНГЕЛ ПОПОВ"Първоначално написано от Frozen_Flame
![]()
Първоначално написано от Frozen_Flame
![]()
![]()
пак добре че не си при мен :Д:Д както и да е дай по темата...за сериозните неща съм сериозен за несериозните мога да съм наи големия задник....
Ами по темата какво да кажа...Прошката е добра добродетел![]()
дори след тази една година бих и простил пак ако направи не6то което не трябва да прави оби4ам си я не мога без нея бих и простил и то не 1 път...
Има хора и хора. Едни биха простили, други се замислят, трети направо режат и т.н. Все пак всеки си знае себе си и тя ще направи това, което е решила. Все пак ние просто изразяваме мнение![]()
мисля 4е то4но такива работи не са за форум това са лични проблеми и трябва да си останат между тях и тя да си прецени ако някои я нахаса да го зареже тя 6те го направи ако някой друг я нахаса да прости 6те го направи зависи кой колко е обидителен според мен тя трябва да рещи какво да прави