.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 104
    Абе където е текло, ще тече пак! Това ми го каза баща ми и според мен си е доста вярно, съжалявам единствено, че ми го каза много късно. Разбира се и аз простих на мойта приятелка, че ми изневери и то 2 пъти(да не споменавам колко пъти ме е наранявала) ама оттогава не е имало проблеми, но все пак си имам едно на ум.

Според мен, момчето заслужава още един шанс! Но си имай едно на ум и си го дръж на каишката .

Цитирай Първоначално написано от Swingswing
    Абе където е текло, ще тече пак! Това ми го каза баща ми и според мен си е доста вярно, съжалявам единствено, че ми го каза много късно. Разбира се и аз простих на мойта приятелка, че ми изневери и то 2 пъти(да не споменавам колко пъти ме е наранявала) ама оттогава не е имало проблеми, но все пак си имам едно на ум.

Според мен, момчето заслужава още един шанс! Но си имай едно на ум и си го дръж на каишката .
    +

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от Jagger
    Човек е свободен да прави каквото пожелае все пак ти не го притежаваш .. първо щом си признава значи държи на теб иначе щеше да си мълчи и да си прави каквото му е на душа.. 2-ро всеки заслужава втори шанс... 3-то не прави глупости за които после ще съжаляваш

Постави чувствата пред личната обида
    :P
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Цитирай Първоначално написано от ivo_joyn7a_
    от Велико Търново съм...ами и мойта приятелка е била с бишия си година и половина (така не може да се увери някои че не изпитва нищо към нея супер гадно е направил...)
    В Емилиян Станев ли учиш?
    Аз наистина смятам да му дам 2ри шанс. Ще видим какво ще се получи. Просто не знам има ли смисъл да си измъчваме, но знам, че само времето ще покаже.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Наистина по-добре му дай 2ри шанс, след като ти е казал значи наистина съжалява и държи на теб. Ако пак ти изневери обаче, мисля че знаеш какво да правиш.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Наистина по-добре му дай 2ри шанс, след като ти е казал значи наистина съжалява и държи на теб. Ако пак ти изневери обаче, мисля че знаеш какво да правиш.
    Да, и аз клоня на там. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    от Велико Търново съм...ами и мойта приятелка е била с бишия си година и половина (така не може да се увери някои че не изпитва нищо към нея супер гадно е направил...)
    В Емилиян Станев ли учиш?
    Аз наистина смятам да му дам 2ри шанс. Ще видим какво ще се получи. Просто не знам има ли смисъл да си измъчваме, но знам, че само времето ще покаже.
    не уча в емо станев в ПГСАГ"ангел попов" (строителен)
    ами да права си дай 2-и шанс времето ще покаже но не се отчайвай и не губи доверие в него...изгубиш ли доверието...всичко е изгубено...

не уча в емо станев в ПГСАГ"ангел попов" (строителен)
    ами да права си дай 2-и шанс времето ще покаже но не се отчайвай и не губи доверие в него...изгубиш ли доверието...всичко е изгубено...
    Благодаря. Доверието вече го изгубих. Не мога да вярвам на някой, който ме е лъгал цял месец. Как да вярвам на някой, който е имал наглостта да си ляга в МОЕТО легло след като е правил секс с друга, който ме е целувал, като предо това е ЦЕЛУВАЛ друга, който ме е прегръщал, като със същите ръце е ПРЕГРЪЩАЛ друга. Той е можел да ме гледа в очите и да ме лъже толкова време. Връщел се е от работа в МОЯ апартамент, вечерял е от МОЯТА храна. Не мога да му вярвам. Дано някак да успее да ми спечели доверието отново, защото иначе наистина всичко е изгубено.

Град
    Пловдив
    az ne bih mu prostila... prosto nqma da go prejiveq shte mi e mnogo tejko no.. za men iznevqrata e krai na vrazkata ni

Re: Изневери ми...

На кратко...
    Приятеля ми, с когото живеем заедно, тази вечер ми призна, че ми е изневерил с бившата си.
    Твърдеше, че ме обича, че държи на мен и т.н.
    Нямам идея какво да правя. Винаги съм смятала, че всеки заслужава 2ри шанс. Може и да му простя. Било е преди един месец. Личеше си, че съжелява много.
    Сега в главата ми е такава каша... Не знам дали ще мога да преглътна всичко това. Искам да съм с него, но... Съмнявам се да направи отново нещо такова, но все пак ме е страх.
    Моля ви за някакъв съвет... Определено имам нужда сега от помощта ви.
    Това е най- гадното- да изневери с бившата. Аз лично това не вярвам да го простя... Имайки в предвид, че съм от хората, за които моналото е минало и с бившите не бива да се контактува, ако някой ми изневери с бившата си приятелка няма никога да му го простя.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на Barbie
    Благодаря. Доверието вече го изгубих. Не мога да вярвам на някой, който ме е лъгал цял месец. Как да вярвам на някой, който е имал наглостта да си ляга в МОЕТО легло след като е правил секс с друга, който ме е целувал, като предо това е ЦЕЛУВАЛ друга, който ме е прегръщал, като със същите ръце е ПРЕГРЪЩАЛ друга. Той е можел да ме гледа в очите и да ме лъже толкова време. Връщел се е от работа в МОЯ апартамент, вечерял е от МОЯТА храна. Не мога да му вярвам. Дано някак да успее да ми спечели доверието отново, защото иначе наистина всичко е изгубено.
    Ами...близко ми е това, което преживяваш. Минавам през нещо подобно (само че разбрах за изневери от преди година и половина). Винаги съм смятала, че изневярата е краят на връзката - и е така. За мен е краят. Всичко, в което съм вярвала, се обърна на 180 градуса. Искам да дам втори шанс, искам да опитам пак, искам да започнем всичко наново - но не знам дали ще мога. В крайна сметка не става въпрос за решение - сърцето само избира, само диктува, само решава на какво е способно и на какво не. Да, дай му шанс...ако намериш сили за това. Ако намериш достатъчно любов в себе си не само да простиш, но и да забравиш. Ако той те обича достатъчно, че да заличи болката, която ти е причинил. Пожелавам ти да не те предаде втори път.

Mиличка, имаше една поговорка, "Ако нещо се случи веднъж, не е сигурно че ще се случи втори път, но ако се случва за втори път със сигурност ще има трети, четвърти..пети.."
    Преосмисли много добре нещата, поговори с него,трябва той по някакъв начин да те убеди че можеш да му имаш доверие.Забележи държанието му, ако е завеян, говори ти с недомлъвки...значи има нещо според мен..
    успех!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Значи съм била права,когато ти казах,че може би има друга!?....Не съм била много далеч от истината...съжалявам...Предп олагам колко зле се чувстваш...И,че го обичаш,но се чудиш дали да му простиш... Аз,ако съм на твое място си взимам багажа и го зарязвам на минутата...Защото след като веднъж е посмял нищо няма да го спре да го направи пак...Все пак ти си реши какво трябва да направиш...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ти сама си решаваш как да постапъш,но не е никак налудничево или странно да му простиш.
    Един път наистина може да се направи компромис.

shtom ti e priznal za tova zna4i naistina go e mu4elo i naistina zaslujava vtori shans plsss dai mu
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Само един въпрос имам. Мацка ти не беше ли пускала наскоро една тема,че винаги е изморен и започва да се държи хладно?
    Питам,за да формулирам по-добре отговора си.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Ако наистина държеше теб изобщо нямаше да ти изневерява,пък това че сега се разкайва го прави просто за да не остане без нищо ..

Според мен щом ти е казал все още иска да е с теб и не би го направил отново! А и нека бъдем реалисти....всеки който има дълга и сериозна връзка понякога му се иска да избяга и да бъде с някой друг....Но според мен трябва да му дадеш втори шанс! И наистина немисля че ще ти изневери отново

Мега фен
    Град
    SF
    Беше пускала тема, 4е мом4ето ти напоследък е изморено и няма време за теб, нали?

Съжалявам, мацка, това е едно от най-гадните неща, който могат да се слу4ат. Не мога да те съветвам дали да му прощаваш или не. Не мога и да се поставя на твое място, наистина не знам аз какво бих направила в такава ситуация и се надявам да не ми се налага да разбирам.
    Предполагам това, 4е ти е казал, зна4и 4е съжалява и 4е иска да сте заедно. Но самият му мотив и оправданието защо го е направил, ми зву4и нелепо. Предполагам му нямаш доверие ве4е, въпреки 4е го оби4аш все още. Не знам... помисли си много добре, защото ако му простиш, ще трябва да оставиш цялата слу4ка зад гърба си и да не я споменаваш пове4е. Дали ще можеш?
    Ще можеш ли пак да му имаш доверие, щом те е предал веднъж? Ще можеш ли да го оби4аш и да не си спомняш какво ти е направил? Ще можеш ли да се насилиш да не го подозираш всяка ве4ер, когато се прибере късно или излезе без теб?

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Беше пускала тема, 4е мом4ето ти напоследък е изморено и няма време за теб, нали?

Съжалявам, мацка, това е едно от най-гадните неща, който могат да се слу4ат. Не мога да те съветвам дали да му прощаваш или не. Не мога и да се поставя на твое място, наистина не знам аз какво бих направила в такава ситуация и се надявам да не ми се налага да разбирам.
    Предполагам това, 4е ти е казал, зна4и 4е съжалява и 4е иска да сте заедно. Но самият му мотив и оправданието защо го е направил, ми зву4и нелепо. Предполагам му нямаш доверие ве4е, въпреки 4е го оби4аш все още. Не знам... помисли си много добре, защото ако му простиш, ще трябва да оставиш цялата слу4ка зад гърба си и да не я споменаваш пове4е. Дали ще можеш?
    Ще можеш ли пак да му имаш доверие, щом те е предал веднъж? Ще можеш ли да го оби4аш и да не си спомняш какво ти е направил? Ще можеш ли да се насилиш да не го подозираш всяка ве4ер, когато се прибере късно или излезе без теб?
    +128783483783

Не че искам да съм песимиста в тая тема, но има една стара приказка:"Където е текло пак ще тече"...направил ли го е веднъж, пак ще го направи (гарантирам). Няма да казвам от къде съм толкова сигурен, но имам известни наблюдения по въпроса. Не мога и да те посъветвам как да постъпиш...само ти можеш да вземеш това решение. Съжалявам.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Nz dali sum prava ili ne,no spored men toi ne e zabravil bivshata si oshte,za da q pojelae pak i to pri polojenie che e s teb,na men mi se struva mn sumnitelno,nz zavisi ot teb,dali she mojesh da priemesh neshtata,i da gi ostavish zad gurba si,na men sa mi izneverqvali,no ne beshe sex a prosto nqkfa celuvka,no toi naistina sujalqvashe i sega sme ujasno shtastlivi zaedno ;],nadqam se sichko da se opravi mejdu vas

щом се разкайва и ти е казал значи не е искал да го направи
    дай му втори щанс,но внимавай да не се повтори това което е направил
    тогава не мисля че трябва да бъдеш с някой

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Град
    Los Angelis,California
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Само един въпрос имам. Мацка ти не беше ли пускала наскоро една тема,че винаги е изморен и започва да се държи хладно?
    Питам,за да формулирам по-добре отговора си.
    между другото и аз докато четях темата се сетих за тва .
    ето вече се видя защо е било така....
    можеш да му прости но доверието няма да го имаш.
    доверито трудно се гради
    а супер лесно се разваля.
    прости му всеки има право на 2 ри шанс,най-хубавото е че ти е казал,но да беше по рано ти го казал както някой по нагоре беше писал
    казаната лъжа е половин лъжа.!
    представи си ако беше разбрала от някаде другаде всичко щеше да е много по зле и тогава ако сеа му простиш тогава немаше да му простиш
    Моето Мнение Прости му но вече ще си имаш едно на ум като отиде на работа дали нема да е другаде
    успех

Град
    Los Angelis,California
    Цитирай Първоначално написано от depressedgirl
    щом се разкайва и ти е казал значи не е искал да го направи
    дай му втори щанс,но внимавай да не се повтори това което е направил
    тогава не мисля че трябва да бъдеш с някой
    хмм.. той ако не искаше немаше да го направи
    вярно признал си е просто е постъпил глупаво
    разбрал е какво е на път да загуби и така...
    Прости му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си