- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери ми...
Mila,izvinqvai za ostroto mi mnenie,no 6te go kaja direktno.NZ na kolko godini si,no 6tom jivee6 sama s priqtelq si,qvno ne si na 16-17.Ne mislq,4e teen- forum e mqstoto,kudeto 6tepolu4i6 otgovor na vuprosa si.tuk masovo vruzkite na teen-ovete sa osnovani na igrata "kotka i mi6ka"-vseki iska da e po-gord,po-tvurd ot partniora si,hora,koito ne sa minali prez takiva problemi nqma kak da izkajat adekvatno mnenie.tuk za iznevqra smqtat dori elementarniq pogled kum drug/a i za takiva gliposti prekratqvat vruzkite si.edno e da jivee6 s mama i tati,i tvoq bati da e celunal nqkoq fliorca...suvsem ot drugo estestvo e problema da JIVEE6 s daden muj,da se opravqte sami,da gradite bude6teto si i toi da ti izneveri v pulniq smisul na dumata
6te me popitate za6to se izkazvam taka,6te vi kaja-Suvsem skoro i az imah takuv problem s muja si,jiveem zaedno,gradim jivota si zaedno,az su6to imah nujda da govorq s nqkoi,da polu4a suvet ili prosto da....nqkoi da izslu6a problema mi,no za tazi cel spodelih s priqtel,po4uvstvah se unizena do nqkakva stepen da spodelq s tolkova blizuk 4ovek,4e tozi problem se slu4i i na nas,no...dori za mig ne mi mina prez uma da pi6a tuk prosto,za6toto znaeh,4e izkazanite mneniq nqma da mi pomognat da re6a,nqma da me ute6at,nqma da me naso4at na nqkude,a prosto 6te e porednata tema na razgovor,koqto sled den-dva 6te e na 3-4stranica,a vsi4ki izkazali mnenie v neq,prosto ei taka 6te si pi6at kolkoto da kajat ne6to.
P.S.-ako iska6 da govori6 s nqkoi,koito 6te e naistina supri4asten i nqma da ti kazva tova,ot koeto ima6 nujda,a tova,koeto naistina misli,moje6 da mi pi6e6 LS.ako li ne-naistina se nadqvam da preodoleete tozi period i da zazdravite otno6eniqta si po tozi na4in![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Да. След което поговорихме по тази тема и уж всеичко беше по-добре. Една вечер се скарахме и той се обади на бившата си. От това нещо аз направих "голям проблем", както ми каза той, но в един момент се оказва, че проблема наистина е голям.Първоначално написано от Drebs
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Да, бях пускала подобна тема. Оправданието му и за мен е ужасно глупаво. Не знам дали ще мога да загърбя това и по тази причина се колебая дали да опитаме отново. Ако няма да мога е по-добре да не се занимавам с него и да не се измъчваме взаимно.Първоначално написано от SINDEL
П.П. Каза, че не знаеш какво е, дано наистина на разбереш. До снощи и аз не познавах това усещане, сега дори не намирам думи да го опиша.
MIla,nadqvam se si pro4ela gorniq mi komentar.
a po temata-sega nai-vajnite re6eniq,koito trqbva da vzeme6 sa 2:
1.moje6 li da prosti6 i da ostane6 s nego ili 6te sloji6 krai na vsi4ko.tuk i gordostta i unijenieto igraqt golqma rolq
2.ako re6i6 da mu prosti6 i da ostanete zaedno-dali tova naistina 6te e pro6ka ili PROSTO 6te si go preglutnala,dali 6te uspee6 da go gleda6 sus su6tite o4i,kakto predi,dali kogato go dokosva6 6te se se6ta6 za tova,koeto e storil,dali kato go pogledne6 otnovo 6te 4uvstva6 onova 4uvstvo ili prosto za poreden put 6te use6ta6 bolkata ot tazi iznevqra?
Za men li4no otgovora na vtoriq vupros e mnogo po-truden i nepreodolim dori,ot kolkoto na purviq.Ako re6i6 da mu prosti6 6te ti trqbva MNOGO pove4e sila,ot kolkoto ako re6i6 da se razdelite.Tezi ne6ta osuznah az.
Tiesto-my God!
Дарла, винаги много съм харесвала комнтарите ти. Този също е много правилен. Мислих и по 2та въпроса.Първоначално написано от darla
1. Най-вероятно ще остана с него, но не знам дали ще мога да простя. Мога поне да опитам
2.Във първият ми отговор се състои и отговора на този въпрос. Вярно е, че само частично, но на тези неща не мога да отговоря просто така. Само времето ще покаже.
+1 Напълно съм съгласна с това мнение, мисля, че е човешко да се греши, а божествено да се прощаваПървоначално написано от bloody_tower
А както казва bloody_tower - ако пак се изложи, чантичката, партакешите и пътя!
![]()
Дарла, аз вярно, че не живея с половинката си, но сме заедно много време и съвсем не сме деца. Преди време имах проблем, дотежа ми, пуснах тема тук, споделих и с приятели.....Нищо не съм загубила. Коментарите в нея бяха от по-зрялата част от форума, дадоха ми добри насоки, които следвам неотлъчно вече 3 месеца и нещата ми вървят супер.
Не ни подценявай! Вярно, че ще има и супер безсмислени реплики, но има и хора, с които би могла да споделиш...Надявам се, че проблемът ти с е решил в най-добрата за теб и за детето ти посока.
Колкото до темата-вярно, не живея с приятеля си, а с мама и тате, но съм минала през доста неща с него и една изневяра би е сломила. Още повече, че той няма бивша, че аз му имам абсолютно доверие и знам, че не е склонен към изневяра. Знам, че е тъпо така сляпо да вярвам на някой, но просто тези неща него не го вълнуват...поне доколкото съм го опознала за 4 години. И въпреки, че съвместното ни съжителство поради финансово-териториални съображения не е факт, за мен той значи абсолютно всичко. Не бих могла да го преглътна. Не бих могла да забравя. Не бих могла да простя. Ако ще и той само да си признае, ако ще и да ме умолява........след всичките тези години, любов, жертви, страдание, болка, радости и сълзи във връзката ни.....това ще е краят. Но доколкото го познавам стигне ли се до там....няма да ме моли.............няма да ми даде шанс да му простя, защото той сам няма да си прости. Както и аз не бих си простила да му изневеря. Ще се чувствам омерзена.
^krem4eto,pak 4ete6 mnenieto mi mejdu redovete.Kazah "masovo",a ne "vsi4ki suforumci",nali!!!
Tiesto-my God!
Не знам.....при мен нямаше нито едно смотано мнение.....
Не, че се заяждам, ма друго написа...
Първоначално написано от darla
Като цяло разбирам гледната точка на darla и това е една от причините рядко самата аз да пускам теми тук, но в крайна сметка аз лично имам чувството, че някои от хората в този форум едва ли не ги познавам, с времето съм започнала да ценя мнението им и когато наистина имам нужда, вниманието им ме успокоява. В крайна сметка сме едно малко интернет общество и се "познаваме" на едно специфично ниво...съвсем различно от обичайното. Споделяш с хора, които по някакъв начин са ти близки, но заедно с това запазваш анонимността си и не рискуваш да се почувстваш още по-уязвим, от колкото вече си. Има една много специална форма на утеха и облекчение в интернет изповедите...![]()
HONDA, пожелавам ти да успееш да дадаш втори шанс. Ако обичаш, си заслужава. Все пак повтарям, че по-трудната част не е да вземеш решението да простиш или да си отидеш, а реално да приведеш решението си в действие...каквото и да е то. Сама ще усетиш кое е най-правилно за теб...
Това дали да му простиш си го решаваш единствено ти. Просто трябва да помислиш и да прецениш дали си готова да простиш и дали можеш да продължиш пас с този човек без да ти пречи стореното. Едва ли съм ти помогнала много с мнението си, но до сега не ми се е случвало да страдам от изневяра и честно казано ако се случи някой ден аз също ще се колебая адски много какво да направя. Защото за мен има две неща в тоя живот, които мразя - лъжата и изневярата и не знам дали ще имам силата да простя едно от двете макар че те малко се препокриват...
А и също така съм склонна да вярвам на това, че щом един път е станало ще има и втори. Естествено има и изключения, но доколкото се познавам ако един път ме наранят по подобен начин, едва ли след това ще мога да различавам изключенията от останалите... Така че всичко е изцяло в твоите ръце. Каквото и да решиш да правиш първо го обмисли много добре и стискам палци нещата да се наредят![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ami,da,fakt.Vsi4ki i pojelavat uspeh,sili i nz si kakvo o6te,no kolko ot izkazalite se sa bili v takava situaciq(ne s poredniq drislio,zagledal se po druga,a s NEGO) i naistina i vlizat v polojenieto?!?!?!NE kazvam,4e koito i da bilo nqma pravo da izkaje mnenie ili da dade suvet,prosto izkazah svoqwta gledna to4ka za6to az ne bih go napravila.Първоначално написано от krem4et0
Tiesto-my God!
Като чета подобни истории честно казано тръпки ме побиват, защото съм минала през нещо подобно макар да не се отнасяше конкретно до изневяра, но въпреки това бях поставена в ситуация, в която трябваше да избера да простя и да забравя, без да споменавам и да се тормозя повече за това, или просто всичко да приключи.
Уви, универсална 'рецепта' няма, а ми се щеше да има. Но всичко опира до това как ти приемаш нещата и способна ли си да съхраниш хармонията в себе си и във връзката ви, да балансираш мислите и чувствата си.
Аз не успях. И 'грешката' ми беше в това, че съм твърде емоционална и приемам нещата много навътре.
Ако ти успееш да простиш и да преглътнеш, без да се самоизмъчваш, без да обвиняваш себе си или да му го припомняш непрестанно при всеки удобен случай, може би ще успеете да преминете през това.
В трудностите хората се сближават. Ако ги превъзмогнете заедно, връзката ви може да се изкачи на едно по-високо ниво. Но за да стигнете дотам първо трябва да се увериш, че можеш да простиш и да забравиш.
Но провини ли се втори път...., знаеш...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ти самичка трябва да си прецениш как да постъпиш...наистина си в доста неприятна ситуация...Но ако дадеш втори шанс,наистина трябва да си сигурна,че можеш да преодолееш грешката му и да я оставиш в миналото...и да простиш или поне да я забравиш...Ако не я оставиш в миналото,рано или късно спомените ще изплуват отново...и точно тези спомени,могат да разрушат всичко,когато най-малко очакваш...Пожелавам ти да вземеш правилното решение и всичко да се нареди,както ти искаш.
A qui
не мога да кажа че пиша просто така... ако това ми се случи ще ми е супер много гадно...то ми се случи де преди 7 месеца някаде и то не 1 път и дадох 4 компромиса...не го пиша просто така щото няма ко да прая просто съм го изпитал...и въпреки че ми беше гадно и трудно простих и...сега не съжалявам тя се е отдала напално само и единствено на мен...
Много благодаря на всички ви.
Снощи отново се видяхме и аз простих. Дори не мога да повярвам, че направих такъв компромис със себе си и с принципите си. Дано нещата да се стабилизират. Дано отново успее да спечели онова доверие, което му имах. Дано аз имам сили да преглътна и да забравя това, а не само да си затварям очите.
Ех миличка май с теб се засичаме само тук. Прочетох цялата тема. Разбрах че си му дала втори шанс, ако той наистина те обича ще почне да ти обръща по-голямо внимание и ще видиш че нещата ще вървят много по-добре. Аз изпитах нещо подобно...срам ме е да го кажа но се "заплеснах" по един мой колега. Добре че на време се осъзнах. Три дне по-късно му разказах всичко. Няма да ти казвам какво последва... може би си чувала от Ива... Беше нещо ужасно...но той успя /поне за сега / да ми прости и за сега нещата си вървят добре. както някой казаха това е много трудно нещо.. да успееш да превъзмогнеш нещата. И дано вече да нямаш мотиви за притеснение когато закъснява или е уморен...
Късмет миличка!
Когато той е с нея не може да си прави баш "каквото му е на душа" все пак те са заедно и имат задължения един към друг- честност и вярност най-вече! То ако беше така дай всички нищо че сме с някой да си правим каквото с който искаме.... Е не става така. Не те знам на колко си години ама вземи порастни и разбери че човек, който държи, обича и уважава някого не би му причинил такива неща.Първоначално написано от Jagger
По темата: ти сама трябва да си прецениш. Ако му дадеш шанс то трябва да е един и ако се повтори....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
2ри шанс му дай ако згафи още 1 заеби го не е последният мъж на земята
Ами не, не знам за нищо подобно. Само времето ще покаже, какво ще излезе.Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
Аз бих опитала да простя, особено, ако живея с него, ако станат нещата, супер, продължаваме, ако - не, кой от къде е и това е ... Но в това време трябва да видиш дали той наистина съжалява и аз лично не бих се правила, че нищо не се е случило, защото може да реши, че няма лошо и друг път да го направи.
Възхищавам ви се, че можете да простите.....аз не мога да пренебрегна собственото си его и да простя......няма да мога, уверена съм!
Ако питаш мен,по-добре да не ти се налага да прощаваш и да не изпадаш в такава ситуация...Първоначално написано от krem4et0
A qui