- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери ми...
Дано, ама знае ли човек.....Няма да ми се наложи да избирам-убивам ги, а аз ги лежа после 20 години.....![]()
Първоначално написано от krem4et0
Щом така ти идва от вътре![]()
A qui
оххх доста е сложно,да си призная,щом сте стигнали до етап да жовеете заедно,значи опр нещата между вас са сериозни...до сега имали ли сте проблеми и подобни?
Не бих дал втори шанс! Моята мисъл е такава: ,,Човек отдаде ли се един път на изскушението, ще го направи и втори път!'' Нищо лично (житейски опит и Не само в любовта) !
,,Този който не рискува, рискува повече!''
Една от любимите ми мисли!![]()
Отново стигнах до парадокс сам със себе си! Нищо, напоследък ми се случва често!Свикнах!
![]()
П.П. Аз се обърках! А ти?![]()
Sorry!
[/i]
Първоначално написано от ScionOfStorm
Както вече казах и аз не мога да повярвам, че го направих. За сега нещата вървят добре... Но за сега...
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ами успех,дано нещата се оправят напълноПървоначално написано от HONDA
![]()
A qui
Евала на приятеля ти ..много малко хора биха си признали такова нещо ..
според мен може да се опиташ да му дадеш 2ри шанс![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Права си, че малко хора биха имали смелост да признаят такова нещо, но щом не можеш да се изправиш гордо, с вдигната глава и да кажеш какво си направил, редно ли е да го правиш...Първоначално написано от mynichka
Дадох му 2ри шанс
Амиии .. аз попринцип не съм много ЗА вторите шансове .. защото веднъж направил ли го е .. и щом е видял, че си му простила и е минал номера .. може би ще се замисли дали да го направи втори път .. Но то зависи и много от човека все пак ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Всъщност точно върху това се замислих.Първоначално написано от krem4et0
Аз мога да простя, но не съм сигурна, че мога да забравя. Тогава не се ли обезсмисля самата 'прошка'?![]()
Може би това е по-трудната част от задачата....![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
^da,az kazah tova o6te predi nqkolko stranici
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Всеки човек все някога грешиХубавото е, че понякога успява да осъзнае грешката си
![]()
еlsy![]()
Хора сме, за да прощаваме, а сме хора, защото грешим...
Първоначално написано от HONDA
Мен като мъж лично такива неща ме обиждат, лъгал те бил цял месец, за различните хора един месец протича различно, със същия тон можеше да кажеш "лъга ме седмица" , "лъга ме цял ден". Замисли се какво казват хората "По добре късно, от колкото никога", тук даже не става дума за късно. Наглост ли наричаш изневярата, аз пък я наричам глътка свеж въздух. За една изневяра никога не е виновен само единия, вина имаш и ти, потърси я в себе си и чак тогава "където е текло може и да не потече отново". Прегръщал и целувал, за мен глаголи без стойност. Но виж "живее с мен" и "сподели ми" ето това е похвално, "не ме напуска, а ми признава", +1. Отвори си очите и виж, че приятелят ти държи на теб, и затова е още с теб. Като не можеш да му вярваш си хвани неговия багаж и го изхвърли от своя апартамент, остани си сама и си яж своята храна и си спи в своето легло. Малко като останеш сама и ще видиш дали ще се научиш да прощаваш или не.Първоначално написано от HONDA
Още и всичко било загубено, май само темата е загубена, съдейки по завършека след две страници, след въпросния цитат.
Втория цитат пък е връх на женско нахалство. Най-вероятно ще останеш с него, не знаеш дали ще му простиш. Май тялото си иска своето, с когото и да е спало то преди това. Ако ще си с него да му пилиш на главата за грешката му, през следващата година до десет, просто съчувствам на горкия човек. 6 страници защитавате нея, но никой не се хвана да се поинтересува как ли се е чувствал той. Един месец да те яде нещо от вътре, да съжаляваш, да се страхуваш да споделиш, за да не загубиш единствения човек, когото обичаш. Той (тя) пък на свой ред да те изкарва какъв ли не по форуми![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
^Abe q molq ti se spri s glupostite!Nikoi ne bil pital toi kak se e 4uvstval 1 mesec ne6to da go grize......kakto pisah v temata predi vreme i az imah takuv problem sus supruga mi...i 4estno da ti kaja IZOB6TO ne me interesuva kak se e 4uvstval toi,dokato e premul4aval
1v0-6to mu e bilo tolkova tejko e mojel vednaga da "izlee" mukata si
2r0-ako ne e iskal da popada v takava situaciq,da ne e postupval po tozi na4in,t.e. da ne e izneverqval
Toi pojelava druga,posle e bil s neq,nakraq jenite sme vinovni.Fakt,ako vruzkata im e v zastoi i toi ne polu4va neobhodimoto,ok,no ne mislq,4e problemite v edna mlada dvoika trqbva da se re6avat po tozi na4in!!!
Ti si tipi4en muj i ne me u4udva,4e za6titava6 nego,no az sum jena i samo az si znam kakvo mi e kostvalo da premina prez ada,koito izjivqh.I NE,ne izpitvam kapka sau4vstvie kum nego,edinstvenoto,koeto me uspokoqva6e posle,kolkoto i dolno da zvu4i,e fakta,4e vijdah kak i toi se susipva i go boli!!!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Дай 2-ри шанс... все пак ти е признал, какво е направилПървоначално написано от HONDA
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Такива пък най-обичам. Глътка свеж въздух, ти имаш вина и т.н. А той какво, невинното паленце, видиш ли... А оправданието? Че, видиш ли, искал да види дали още изпитва нещо към нея? Ако HONDA e сбъркала някъде, той сливи ли е имал в устата, че да й каже 'така и така, имам нужда от еди какво си, ти не ми го даваш, дай да разрешим проблема'. Масово двойките, къде двустранно, къде едностранно, не общуват. От което следва и 'тя/той не ми дава достатъчно от еди какво си, ще си го намеря на друго място'. Но пък изобщо не им минава през акъла да го споделят. А пък после 'мило, прости ми'...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
opredeleno .. ne e hubavo , che ti e izneverilПървоначално написано от bloody_tower
no v kraina smetka q se postavi na negovoto mqsto .. ako naistina dyrji na teb(a za da si priznae qvno e taka) 100% mu e mn po pritesneno i po kofti otkolkoto na teb.. bila sym i ot dvete strani i moga da ti kaja, che e kofti i na dvamata.. dai mu shans pyk kvoto stane
v kraina smetka sled kato i ti se chudish kakvo da pravish qvno toi ne ti e bezrazlichen
![]()
Там където е текло,пак ще тече !. Хубаво е всеки да получава 2ри шанс но за такава постъпка аз съм твърдо НЕ! :P .
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Коментара ти е много интересен.Първоначално написано от Kokzero
Аз не се чувствам виновна. Той каза, че го е направил, понеже е разчитал, че аз няма от къде да разбера. Действително е така. Ако не ми беше казал, нямаше да знам. За това нещо (аз го казах и на приятеля ми), че съм му безкрайно благодарна, защото се изисква ужасно много сила и смелост да признаеш нещо такова.
"Втория цитат пък е връх на женско нахалство. Най-вероятно ще останеш с него, не знаеш дали ще му простиш. Май тялото си иска своето, с когото и да е спало то преди това. Ако ще си с него да му пилиш на главата за грешката му, през следващата година до десет, просто съчувствам на горкия човек."
Такова нещо не се прощава просто така. За сега сме си заедно, все още живеем заедно. Аз се старая да не мисля за това, защото на мен самата ми е неприятно. Не му намеквам по никакъв начин за случилото се, нито пък му правя груби и злобни намеци за изневярата му, защото виждам, че на него също му е трудно.
Дай му втори шанс .... ако се повтории прсото всичко свършва
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Евала на такъв отговор, само не разбирам защо си дошла да търсиш съвет на подобно място за подобен проблем. Няколко страници достатъчно едностранни мнения ми стигнаха да видя че темата е женско царство, а за една връзка с бъдеще не се нуждаеш от "съвет на старейшините по любовната мъка ".Първоначално написано от HONDA
Колкото до обръщението "изказване на типичен мъж" благодаря, смятам се за такъв и изобщо няма да доказвам чувствена същност с липса на пол, ориентация и поведение. Бил съм в подобна ситуация и от двете страни - на жертва на изневяра и на изневерил. Напълно наясно съм че никога не е виновен само единия. Единствените, които смятат че не е така явно вече са пуснали своята тема и са получили своето "женско царство", което да ги убеди в правотата им. Мъжете изневеряват заради жените си, не заради себе си.
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Аз съм много крайна на тема изневяра. Винаги съм смятала, че е недопустима в едни сериозни и искрени отношения, а от както за нещастие се наложи да го преживея, смятам, че направо съм подценявала болката, която причинива.Първоначално написано от Kokzero
Съжаляваш? Късно - в живота не за всичко има втори шанс. Имаш един шанс да направиш правилните избори, един шанс да оцениш това, което имаш, един шанс да подредиш приоритетите си. Правиш грешния избор и носиш отговорност за решенията си. Ако си играеш със сърцето на "единствения човек, когото обичаш" има голяма вероятност да го счупиш...и после никога не е същото. Когато от решенията ти зависят чувствата на близките ти хора, се мисли навреме. От съжаление после - файда никаква.
Винаги съм смятала, че изневярата е резултат на проблем във връзката, за който са отговорни и двете страни. Когато приятелят ми беше още с предишната си приятелка и й изневеряваше, смятах, че е защото връзката им е толкова нестабилна, имат проблеми, тя го е наранявала и тн. Затова, когато се събрахме и хората около мен ме питаха не ме ли е страх, че ще ме нарани по същия начин, казвах, че няма да го направи. Беше ме безумно страх, естествено, но си казах, че ще вложа в отношенията с това момче цялата си любов, цялата си нежност, цялата си енергия, ще го накарам да се почувства сигурен и обичан с мен, ще му вярвам...и той не би имал нито причина, нито сърце да ми изневери. Но го е направил. В отношенията ни имаше пречки и трудности, които не зависеха от мен, но аз обръщах света, за да ги преодолея. Ако той не е можел да поеме отговорност за такава връзка, е бил длъжен да бъде честен с мен. Но не е бил. После нещата потръгнаха...и той ме е лъгал и е имал тайни от мен в продължение на година и половина. А аз се раздадох до край. До такава степен, че когато най-накрая разбрах истината просто вече нямах сили да го обичам.
Затова вече не съм сигурна дали за изневярата са виновни двете страни. Не разбирам изневярата. Ума ми не може да го побере. Затова ми е и толкова трудно да я простя.
До тук прочетохо 3956946897 коментара в който всеки си изразява своето мнение и личната си преценка.
Мила постави се точно за 10 минути като страничен наблюдател на вашите взаймоотношения и помисли кое би било най добре за теб.Спор няма че вие сте заедно и сте двойка но се замисли реално че всеки мисли за себе си.Щом всеки мисли за себе си само то значи че той в онзи момент е мислил за собственото си удоволствие и не е допускал какво ще ти причини...Все пак съвестта му е проговорила и си е признал за което се иска много СМЕЛОСТ И КУРАЖ нещо което много малко хора биха направили.Гледам по твоята темичка че "колегите и колежките" ще се избият само и само да си наложат един на друг своето мнение и това го казвам като забележка към тях : НЕ СМЕ ТУКА ЗА ДА СЕ КАРАТЕ ПОМЕЖДУ СИ А ДА ДАДЕМ МНЕНИЕ!В крайна сметка всеки има нужда от това.Та така де дай му втори шанс но бъди предпазлива незнаеш какво може да се случи за напред и не се доверявай леко както преди...Всеки си има лично пространство но неговото пространство не е в леглото на бившата нали така...Успех!