.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 104 от общо 104
    Град
    L.A. \ Moscow
    дай шанс ако го направи пак го ритай
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от Kokzero
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Такова нещо не се прощава просто така. За сега сме си заедно, все още живеем заедно. Аз се старая да не мисля за това, защото на мен самата ми е неприятно. Не му намеквам по никакъв начин за случилото се, нито пък му правя груби и злобни намеци за изневярата му, защото виждам, че на него също му е трудно.
    Евала на такъв отговор, само не разбирам защо си дошла да търсиш съвет на подобно място за подобен проблем. Няколко страници достатъчно едностранни мнения ми стигнаха да видя че темата е женско царство, а за една връзка с бъдеще не се нуждаеш от "съвет на старейшините по любовната мъка ".

Колкото до обръщението "изказване на типичен мъж" благодаря, смятам се за такъв и изобщо няма да доказвам чувствена същност с липса на пол, ориентация и поведение. Бил съм в подобна ситуация и от двете страни - на жертва на изневяра и на изневерил. Напълно наясно съм че никога не е виновен само единия. Единствените, които смятат че не е така явно вече са пуснали своята тема и са получили своето "женско царство", което да ги убеди в правотата им. Мъжете изневеряват заради жените си, не заради себе си.
    Ако не се лъжа, бях писала, че всички тези коментари едва ли ще повлияят на крайното ми решение. То си е лично мое. Аз съм достатъчно голяма, за да направя своя избор сама. Писах цялата тази тема, защото исках да видя и различните гледни точки. Някой са попадали в тази ситуация, други - не.
    Преди твърдях, че никога няма да простя изневяра, но ето, че го направих. Сега нащата са добре
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Az bih mu dala 2ri 6ans pred fakta 4e sujelqva mnogo

Мега фен Аватара на SunSmile
    Първо си изясни дали си готова да опитате да сте заедно и да му простиш. После... ако веднъж ти е изневерил няма гаранция, че няма да го направи пак. Защото, за да го направи е имал някакви причини, може нещо да му е липсвало, може просто за удоволствие, може с чувства, може без чувства... Ако опитате пак и случката се повтори, директно теглиш чертата на всякакви отношения с тоя човек! (Аз така бих направила)
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си