- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не знам и аз дали да опитам
Объркана съм и не знам какво да мисля.Има момче,с което се познаваме от 8 години(8 клас съм и досега сме учели виинаги заедно).Досега няколко пъти съм изпитвала нещо към него и съм го забравяла.Миналата година бяхме на косъм да тръгнем заедно ,но и двамата охладняхме.Както и да е.Сега той седи до мен и в час си говорим за всичко(като се започне от това кой филм е готин до това какво мисли за секса и т.н).Сега ми е приятел,но усещам,че пак започвам да се увличам и това ме притеснява.Когато си говорим той ми казва,че от класа ни му харесва едно момиче,но едва ли е нещо повече.Много често се случва да се гледам право в очите за около 10 секунси и да не казваме нищо.Или например като седим в час и той прави едно много готино нещо на коляното ми,за което знае,че обожавам.Не знам дали и той ме харесва поне малко и трябва да си опитам шанса или просто да го оставя за пореден път и да си отвличам мислите надругаде.Освен това е казвал преди време на един друг приятел,че харесва моята най-добра приятелка и може би още е така
"10 секунси" xD Попитай го,например докато ти прави онова нещо на коляното.
ACϟDC
еми да опитайобесни му се там както ти си го чувстваш.според мен си заслужава да опиташ
![]()
All you need is love =]
+1000.Смело щом си чувствала такова нещо и преди мисля че си струва да опиташПървоначално написано от kissed_by_rose
![]()
Еми направо следващият път в час го питай дали изпитва нещо към теб...и ако ти изпитваш нещо и си сигурна че искаш да опитате...Успех![]()