Цитирай Първоначално написано от ivo_joyn7a_
ами какво да ти кажа...аз на мойта приятелка не дадох само 1 шанс...1 път се наеба с бившия си и 3 пъти се целуваха...(самата тя ми го призна) дадох и шанс разбира се все пак я обичам... не ми бе6е хубаво определено...прото мойта половинка го направи поради тъпата при4ина 4е тогава беше скъсала с него и и беше кофти за всичко и го е направила без да мисли простих и все о6те ми е гадно като си спомня но определено не съжаляжам тя се отдаде само и единствено на мен заеба абсолютно всичко заради мен приятели,купони,дискотеки, обита разни...и само се интересува от мен и с нещата с които са сварзани с мен... радвам се 4е в момента я интересува само и единствено мен но като си спомня изневерите ми е гадно....но не съжалявам 4е и простих...

честно да ти кажа зависи от много не6та 6том го оби4а6 направи компромис но ти прецени не знам как са взаимоотно6енията между вас и дали си заслужава това... но и според мен това е ли4но ваша работа и не е за форум все пак си има6 акъл в главата за да решиш...казвам го това за да не слу6а6 хората които си казват мнението а просто си ре6и ти
Решението ще го взема сама, просто искам да чуя различни гледни точки.
Ако му простя, не знам дали ще мога да не повдигам този въпрос.