Mila,izvinqvai za ostroto mi mnenie,no 6te go kaja direktno.NZ na kolko godini si,no 6tom jivee6 sama s priqtelq si,qvno ne si na 16-17.Ne mislq,4e teen- forum e mqstoto,kudeto 6tepolu4i6 otgovor na vuprosa si.tuk masovo vruzkite na teen-ovete sa osnovani na igrata "kotka i mi6ka"-vseki iska da e po-gord,po-tvurd ot partniora si,hora,koito ne sa minali prez takiva problemi nqma kak da izkajat adekvatno mnenie.tuk za iznevqra smqtat dori elementarniq pogled kum drug/a i za takiva gliposti prekratqvat vruzkite si.edno e da jivee6 s mama i tati,i tvoq bati da e celunal nqkoq fliorca...suvsem ot drugo estestvo e problema da JIVEE6 s daden muj,da se opravqte sami,da gradite bude6teto si i toi da ti izneveri v pulniq smisul na dumata

6te me popitate za6to se izkazvam taka,6te vi kaja-Suvsem skoro i az imah takuv problem s muja si,jiveem zaedno,gradim jivota si zaedno,az su6to imah nujda da govorq s nqkoi,da polu4a suvet ili prosto da....nqkoi da izslu6a problema mi,no za tazi cel spodelih s priqtel,po4uvstvah se unizena do nqkakva stepen da spodelq s tolkova blizuk 4ovek,4e tozi problem se slu4i i na nas,no...dori za mig ne mi mina prez uma da pi6a tuk prosto,za6toto znaeh,4e izkazanite mneniq nqma da mi pomognat da re6a,nqma da me ute6at,nqma da me naso4at na nqkude,a prosto 6te e porednata tema na razgovor,koqto sled den-dva 6te e na 3-4stranica,a vsi4ki izkazali mnenie v neq,prosto ei taka 6te si pi6at kolkoto da kajat ne6to.
P.S.-ako iska6 da govori6 s nqkoi,koito 6te e naistina supri4asten i nqma da ti kazva tova,ot koeto ima6 nujda,a tova,koeto naistina misli,moje6 da mi pi6e6 LS.ako li ne-naistina se nadqvam da preodoleete tozi period i da zazdravite otno6eniqta si po tozi na4in