Цитирай Първоначално написано от SINDEL
Беше пускала тема, 4е мом4ето ти напоследък е изморено и няма време за теб, нали?

Съжалявам, мацка, това е едно от най-гадните неща, който могат да се слу4ат. Не мога да те съветвам дали да му прощаваш или не. Не мога и да се поставя на твое място, наистина не знам аз какво бих направила в такава ситуация и се надявам да не ми се налага да разбирам.
Предполагам това, 4е ти е казал, зна4и 4е съжалява и 4е иска да сте заедно. Но самият му мотив и оправданието защо го е направил, ми зву4и нелепо. Предполагам му нямаш доверие ве4е, въпреки 4е го оби4аш все още. Не знам... помисли си много добре, защото ако му простиш, ще трябва да оставиш цялата слу4ка зад гърба си и да не я споменаваш пове4е. Дали ще можеш?
Ще можеш ли пак да му имаш доверие, щом те е предал веднъж? Ще можеш ли да го оби4аш и да не си спомняш какво ти е направил? Ще можеш ли да се насилиш да не го подозираш всяка ве4ер, когато се прибере късно или излезе без теб?
Да, бях пускала подобна тема. Оправданието му и за мен е ужасно глупаво. Не знам дали ще мога да загърбя това и по тази причина се колебая дали да опитаме отново. Ако няма да мога е по-добре да не се занимавам с него и да не се измъчваме взаимно.
П.П. Каза, че не знаеш какво е, дано наистина на разбереш. До снощи и аз не познавах това усещане, сега дори не намирам думи да го опиша.