- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери ми...
Като чета подобни истории честно казано тръпки ме побиват, защото съм минала през нещо подобно макар да не се отнасяше конкретно до изневяра, но въпреки това бях поставена в ситуация, в която трябваше да избера да простя и да забравя, без да споменавам и да се тормозя повече за това, или просто всичко да приключи.
Уви, универсална 'рецепта' няма, а ми се щеше да има. Но всичко опира до това как ти приемаш нещата и способна ли си да съхраниш хармонията в себе си и във връзката ви, да балансираш мислите и чувствата си.
Аз не успях. И 'грешката' ми беше в това, че съм твърде емоционална и приемам нещата много навътре.
Ако ти успееш да простиш и да преглътнеш, без да се самоизмъчваш, без да обвиняваш себе си или да му го припомняш непрестанно при всеки удобен случай, може би ще успеете да преминете през това.
В трудностите хората се сближават. Ако ги превъзмогнете заедно, връзката ви може да се изкачи на едно по-високо ниво. Но за да стигнете дотам първо трябва да се увериш, че можеш да простиш и да забравиш.
Но провини ли се втори път...., знаеш...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.