Цитирай Първоначално написано от HONDA
Благодаря. Доверието вече го изгубих. Не мога да вярвам на някой, който ме е лъгал цял месец. Как да вярвам на някой, който е имал наглостта да си ляга в МОЕТО легло след като е правил секс с друга, който ме е целувал, като предо това е ЦЕЛУВАЛ друга, който ме е прегръщал, като със същите ръце е ПРЕГРЪЩАЛ друга. Той е можел да ме гледа в очите и да ме лъже толкова време. Връщел се е от работа в МОЯ апартамент, вечерял е от МОЯТА храна. Не мога да му вярвам. Дано някак да успее да ми спечели доверието отново, защото иначе наистина всичко е изгубено.
Цитирай Първоначално написано от HONDA
Дарла, винаги много съм харесвала комнтарите ти. Този също е много правилен. Мислих и по 2та въпроса.
1. Най-вероятно ще остана с него, но не знам дали ще мога да простя. Мога поне да опитам
2.Във първият ми отговор се състои и отговора на този въпрос. Вярно е, че само частично, но на тези неща не мога да отговоря просто така. Само времето ще покаже.
Мен като мъж лично такива неща ме обиждат, лъгал те бил цял месец, за различните хора един месец протича различно, със същия тон можеше да кажеш "лъга ме седмица" , "лъга ме цял ден". Замисли се какво казват хората "По добре късно, от колкото никога", тук даже не става дума за късно. Наглост ли наричаш изневярата, аз пък я наричам глътка свеж въздух. За една изневяра никога не е виновен само единия, вина имаш и ти, потърси я в себе си и чак тогава "където е текло може и да не потече отново". Прегръщал и целувал, за мен глаголи без стойност. Но виж "живее с мен" и "сподели ми" ето това е похвално, "не ме напуска, а ми признава", +1. Отвори си очите и виж, че приятелят ти държи на теб, и затова е още с теб. Като не можеш да му вярваш си хвани неговия багаж и го изхвърли от своя апартамент, остани си сама и си яж своята храна и си спи в своето легло. Малко като останеш сама и ще видиш дали ще се научиш да прощаваш или не.
Още и всичко било загубено, май само темата е загубена, съдейки по завършека след две страници, след въпросния цитат.

Втория цитат пък е връх на женско нахалство. Най-вероятно ще останеш с него, не знаеш дали ще му простиш. Май тялото си иска своето, с когото и да е спало то преди това. Ако ще си с него да му пилиш на главата за грешката му, през следващата година до десет, просто съчувствам на горкия човек. 6 страници защитавате нея, но никой не се хвана да се поинтересува как ли се е чувствал той. Един месец да те яде нещо от вътре, да съжаляваш, да се страхуваш да споделиш, за да не загубиш единствения човек, когото обичаш. Той (тя) пък на свой ред да те изкарва какъв ли не по форуми