Цитирай Първоначално написано от Kokzero
Мен като мъж лично такива неща ме обиждат, лъгал те бил цял месец, за различните хора един месец протича различно, със същия тон можеше да кажеш "лъга ме седмица" , "лъга ме цял ден". Замисли се какво казват хората "По добре късно, от колкото никога", тук даже не става дума за късно. Наглост ли наричаш изневярата, аз пък я наричам глътка свеж въздух. За една изневяра никога не е виновен само единия, вина имаш и ти, потърси я в себе си и чак тогава "където е текло може и да не потече отново". Прегръщал и целувал, за мен глаголи без стойност. Но виж "живее с мен" и "сподели ми" ето това е похвално, "не ме напуска, а ми признава", +1. Отвори си очите и виж, че приятелят ти държи на теб, и затова е още с теб. Като не можеш да му вярваш си хвани неговия багаж и го изхвърли от своя апартамент, остани си сама и си яж своята храна и си спи в своето легло. Малко като останеш сама и ще видиш дали ще се научиш да прощаваш или не.
Още и всичко било загубено, май само темата е загубена, съдейки по завършека след две страници, след въпросния цитат.

Втория цитат пък е връх на женско нахалство. Най-вероятно ще останеш с него, не знаеш дали ще му простиш. Май тялото си иска своето, с когото и да е спало то преди това. Ако ще си с него да му пилиш на главата за грешката му, през следващата година до десет, просто съчувствам на горкия човек. 6 страници защитавате нея, но никой не се хвана да се поинтересува как ли се е чувствал той. Един месец да те яде нещо от вътре, да съжаляваш, да се страхуваш да споделиш, за да не загубиш единствения човек, когото обичаш. Той (тя) пък на свой ред да те изкарва какъв ли не по форуми
Коментара ти е много интересен.
Аз не се чувствам виновна. Той каза, че го е направил, понеже е разчитал, че аз няма от къде да разбера. Действително е така. Ако не ми беше казал, нямаше да знам. За това нещо (аз го казах и на приятеля ми), че съм му безкрайно благодарна, защото се изисква ужасно много сила и смелост да признаеш нещо такова.

"Втория цитат пък е връх на женско нахалство. Най-вероятно ще останеш с него, не знаеш дали ще му простиш. Май тялото си иска своето, с когото и да е спало то преди това. Ако ще си с него да му пилиш на главата за грешката му, през следващата година до десет, просто съчувствам на горкия човек."

Такова нещо не се прощава просто така. За сега сме си заедно, все още живеем заедно. Аз се старая да не мисля за това, защото на мен самата ми е неприятно. Не му намеквам по никакъв начин за случилото се, нито пък му правя груби и злобни намеци за изневярата му, защото виждам, че на него също му е трудно.