Цитирай Първоначално написано от HONDA
Такова нещо не се прощава просто така. За сега сме си заедно, все още живеем заедно. Аз се старая да не мисля за това, защото на мен самата ми е неприятно. Не му намеквам по никакъв начин за случилото се, нито пък му правя груби и злобни намеци за изневярата му, защото виждам, че на него също му е трудно.
Евала на такъв отговор, само не разбирам защо си дошла да търсиш съвет на подобно място за подобен проблем. Няколко страници достатъчно едностранни мнения ми стигнаха да видя че темата е женско царство, а за една връзка с бъдеще не се нуждаеш от "съвет на старейшините по любовната мъка ".

Колкото до обръщението "изказване на типичен мъж" благодаря, смятам се за такъв и изобщо няма да доказвам чувствена същност с липса на пол, ориентация и поведение. Бил съм в подобна ситуация и от двете страни - на жертва на изневяра и на изневерил. Напълно наясно съм че никога не е виновен само единия. Единствените, които смятат че не е така явно вече са пуснали своята тема и са получили своето "женско царство", което да ги убеди в правотата им. Мъжете изневеряват заради жените си, не заради себе си.