- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цели...
Коя е най-голямата ви цел и какво сте направили за реализирането й?
Да, ама като я реализираш, и на акъла ти ще дойде друга мечта, към която да се стремишПървоначално написано от Raybeez
![]()
Добрем, моя грешка, сега ще го поправя,мерси, че ме поправиПървоначално написано от Raybeez
![]()
Raybeez, голям си манипулатор, значи.![]()
Девойката се шашна и взе, че всичко преправи.![]()
Аз нямам цели, аз имам мечти.(=
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мани другия път като се засечем с него на спирката на 9та ше има да ме псува, че много викамПървоначално написано от Seducti0n
![]()
Нямам цели, нито мечти. : )
имам цел ..само че все още нямам възможността да направя каквото и да е за да стане реалност ..относно мечтите .. човек реалист съм .
.!.
Ами мечтата ми е да обиколя света на мотор![]()
Най-голямата цел...не съм имала особено голяма...да завърша образованието си, но това не е баш цел.
Абе в момента целта ми е да напиша една презентация на Power point![]()
Мечтите са нещо безкрайно лично..
Но пък примерно тазгодишните ми цели са да си изкарам шибания изпит по немски другата седмица и да взема да вляза в СУ с хубава специалност -.-
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Целта е да се реализирам, да успея, да изградя кариера, да забогатея и да затворя устите на всички, за които висшето е излишно и си чупят кръстовете по строежите...
аххаха, в случая подкрепям ^^
а той къде се изгуби?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
преслушва новия албум на бритни спиърс![]()
безплатен годишен абонамент за заяждане или там квото беше...плюс 150 дифенз от свастикаПървоначално написано от Raybeez
Оооо бртини дали не ви нареди а ?!Първоначално написано от global
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Сега ще се обадя на един приятел да види кво може да направи!Първоначално написано от Raybeez
Точно това си мислех снощи докато заспивах (23:30-02:00ч)
Бая размисли ми се изредиха в главичката..
Имах точно две цели, които като малка си мислех, че са неосъществими мечти.![]()
Но постепенно с време взеха, че се осъществиха и сега останаха един блед спомен.
И гадното от всичко е, че в момента съм в някакъв застои и не знам какво да правя за напред.
Относно това, където питаш " какво сте направили за реализирането й?" като се замисля в момента всичките ми усилия изглеждат толкова нищожни, елементарни...
Абе, просто всичко идва и си отива тооолкова бързо..
Тоест?Първоначално написано от Raybeez
![]()