.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

обичам го...но дали е за мен...

вижте сега...мн си обичам тела обаче...казаха ми че бил мажки пък аз си мислих че е женски ...я даите мнение моля...да го зарежа ли само защото "не е мой тип" а да...ей го и тела

http://www.feelphones.com/wp-content...ck-edition.jpg

Хах Пука ли ти за хорското мнение?Аз лично съм с телефона на баща ми в момента и не ми пука мъжки ли е женски ли. Нали си го харесвам.

така е...но за бога хора...това е телефон, да кежеш че е единствената любов на живота ми айде бих го прежалила...но с този телефон ще трябва да споделям радост и тревога...добро и лошооо...моля...имайте сърца...помогнете в трудната дилема-мъжки или не...

Вземи си хемафродит...

Цитирай Първоначално написано от Frozen_Flame
    Вземи си хемафродит...

опитах...ма и той обърна резбата...

Хм...интересно. До сега не бях чувал хемафродит да обръща резбата. И сега какво харесва ако не е тайна?

Хм...интересно. До сега не бях чувал хемафродит да обръща резбата. И сега какво харесва ако не е тайна?
    сега харесва...*подсмърк* даже ми е трудно да го кажа...но ще бъда силна...сега телефона ми откакто стана хермафродит и обърна резбата сам си са такова.....и най лошото, вече не мога да го убедя да си избере дали да е само мъжки или само женски щото му е кеф да си бъде сам със себе си...за тва питам...щот кат ми кажете дали е женски или мъжки ше му напрая тайна операция за смяна на пола и отново ще настане световен мир...

пп: нека силата баде с теб...

Егаааа*и тъпата тема братленцееееее....
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Аз мисля, че просто го мързи да ходи да си търси мацки или пичове и му е намерил лесното, като се такова сам. Ми виж ся поговри с него дай му някоя идея, кажи му какви са плюсовете от единия и др. пол и понеже си момиче ако избере да е мъж го гръмни и си вземи нов телефон, ако пък искаш мъжки телефон му кажи да се пръска с Малиция. В КРАЙНА СМЕТКА КАКЪВ МЪЖ Е ТОЙ БЕЗ МАЛИЦИЯ!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Егаааа*и тъпата тема братленцееееее....
    защо за бога се подиграваш с чувствата на тела ми?...кеф ли ти е да го оскърбяваш...и аз и телефона ми ще ти обърнем гръб и повече няма те удостоим с внимание...

Аз мисля, че просто го мързи да ходи да си търси мацки или пичове и му е намерил лесното, като се такова сам. Ми виж ся поговри с него дай му някоя идея, кажи му какви са плюсовете от единия и др. пол и понеже си момиче ако избере да е мъж го гръмни и си вземи нов телефон, ако пък искаш мъжки телефон му кажи да се пръска с Малиция. В КРАЙНА СМЕТКА КАКЪВ МЪЖ Е ТОЙ БЕЗ МАЛИЦИЯ!?!?!
    направо ми спасяваш живота...но сърце не ми дава да го гръмна...можеш ли ти да го направиш вместо мен...обаче нека не се мъчи много...остави ми само картата памет за спомен...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Tela za men nqma zna4enie kakav e .... ne se vliqi ot horskoto mnenie

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    То и моя е същия и аз съм момиче ама не ме интересува дали е мъжки Ако ще да е специално издание за тражестити,аз съм доволна от него

Майко пред каква дилема си изправена направо ужас :
    Зарежи го, Ужасен е

white sensation

A може ли вместо да го гърмя да го продам и да изпия парите на 8-ми Декември?

Град
    Los Angelis,California
    добра идея

вземи си Сиджем

да ти имам проблемите!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

знам колко много те боли...и че ти е много трудно, както и на него...но...вашата връзка няма шанс

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    omg,kakva dilema,mn dramatizira6,pak i ne biva da ti puka ot horskoto mnenie
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

НЕ...не може...с какви очи ше го гледам после в нечии чужди ръце...ако не е мой няма да е на никой и точка...убии го да не са мъчи обаче...нИмогЪ така да живе веч...отивам и аз да са гърмя та дано сме заедно(и вече сексуално ориантирани) в някой друг живот...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Re: обичам го...но дали е за мен...

Цитирай Първоначално написано от kukavshtica
    вижте сега...мн си обичам тела обаче...казаха ми че бил мажки пък аз си мислих че е женски ...я даите мнение моля...да го зарежа ли само защото "не е мой тип" а да...ей го и тела

Оф майко.. ти на кой свят живееш ?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Re: обичам го...но дали е за мен...

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Цитирай Първоначално написано от kukavshtica

Оф майко.. ти на кой свят живееш ?

В свят , в който мъжкото е свършило и го карат само на телефони вече
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Долината На Идиотщината
    Кво те грее дали е мъжки или женски..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си