.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема За Триене!

Fuck Off Педали ;] Темата е за триене тъй като няма компетентни отговори! И ЕМО педала и оня другия човека без работа който сиг е на 14-15 годинки де
    ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!

Според мен идеята ти със снимките и сърцето е много сладка и аз лично бих се израдвала супер много на такъв подарък : ))
    Stay up all night with the stars *

Идеята ти не е лоша, но да гравираш на сърцето "Обичам те" ми се струва доста сладникаво и изтъркано.
    И ако ще вземаш каквато и да било висулка, не забравяй да е със синджирче, а не да й го подариш просто така.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Непостоянно
    Ба на мен пък ми е интересно това нова мода ли е .. всяка нова дума с главна буква..и не ми излизай с номера,че така ти е по-красиво..пхахахах.
    .!.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Според мен идеята ти със снимките и сърцето е много сладка и аз лично бих се израдвала супер много на такъв подарък : ))

Град
    Видин
    Скъпи каламутник, толкова ли познаваш своето гадже, че не знаеш на какво би се зарадваяла?
    Най-якия подаръй за гадженцето е една незабравима вечер с теб и следователно БЕБЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Спрете се с тези изтъркани и глупави подаръци. Омръзна ми всеки път да знам от кой какво ще получа. Защо въобще трябва да й подаряваш нещо?

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от partychild
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bulgarche
    Спрете се с тези изтъркани и глупави подаръци. Омръзна ми всеки път да знам от кой какво ще получа. Защо въобще трябва да й подаряваш нещо?
    jesta e vajen

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    ебаси гея лигав...

Подари и комплект гаечни ключове, но с гравиран надпис: "Минке, сакам та!"
    ти си гей и не мисля че някога си имал приятелка ако незнаеш с момичетата тряа да си лигав говнар шибан майка ти деба селска

Цитирай Първоначално написано от woshata
    Ба на мен пък ми е интересно това нова мода ли е .. всяка нова дума с главна буква..и не ми излизай с номера,че така ти е по-красиво..пхахахах.
    Еми да така ми е интересно а да те питам нова мода ли е да пишеш нещо което няма нищо свързано с темата?

Цитирай Първоначално написано от molika
    Скъпи каламутник, толкова ли познаваш своето гадже, че не знаеш на какво би се зарадваяла?
    Най-якия подаръй за гадженцето е една незабравима вечер с теб и следователно БЕБЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Скъпи глупак,толкова ли незнаеш че една жена никога не може да знаеш какво иска!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от kpm_opasen
    Цитирай Първоначално написано от molika
    Скъпи глупак,толкова ли незнаеш че една жена никога не може да знаеш какво иска!
    ти като си такъв специалист, защо задаваш въпроси?

аз съм имал само приятели като теб...

лигавки като теб...
    Не се и съмняам че си имал само приятели ти си некъв боклук бе... значи може ли да слушаш хем чалга хем педалите токио хотел и сигурно си емо.....

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от kpm_opasen
    аз съм имал само приятели като теб...

лигавки като теб...
    Не се и съмняам че си имал само приятели ти си некъв боклук бе... значи може ли да слушаш хем чалга хем педалите токио хотел и сигурно си емо.....
    хммм, свършиха ти 3-те лафчета и обиди. ами сега?

сега чакам ново лично как ще ми счупи главата...

яко страх и карамелизирани пуканки...
    хах няа се занимаам с некъв тъпак без работа дет само се заяжда или некъв емо педал ae fuck off ;] и ако имате нещо да ми кажете на пощата - kpm_nikolov@abv.bg може и срещичка да си уредиме ;] тъкмо си зех нов пистолет

Хайде стига толкова

т.11 и т.13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си