- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тема За Триене!
Fuck Off Педали ;] Темата е за триене тъй като няма компетентни отговори! И ЕМО педала и оня другия човека без работа който сиг е на 14-15 годинки де![]()
![]()
![]()
ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!
Според мен идеята ти със снимките и сърцето е много сладка и аз лично бих се израдвала супер много на такъв подарък : ))
Stay up all night with the stars *
Идеята ти не е лоша, но да гравираш на сърцето "Обичам те" ми се струва доста сладникаво и изтъркано.![]()
И ако ще вземаш каквато и да било висулка, не забравяй да е със синджирче, а не да й го подариш просто така.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ба на мен пък ми е интересно това нова мода ли е .. всяка нова дума с главна буква..и не ми излизай с номера,че така ти е по-красиво..пхахахах.
.!.
Първоначално написано от LittlePrincess
Скъпи каламутник, толкова ли познаваш своето гадже, че не знаеш на какво би се зарадваяла?![]()
Най-якия подаръй за гадженцето е една незабравима вечер с теб и следователно БЕБЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Спрете се с тези изтъркани и глупави подаръци. Омръзна ми всеки път да знам от кой какво ще получа. Защо въобще трябва да й подаряваш нещо?
Първоначално написано от partychild
Fall down seven times..
Stand up eight.
jesta e vajenПървоначално написано от bulgarche
![]()
![]()
ти си гей и не мисля че някога си имал приятелкаПървоначално написано от Raybeez
ако незнаеш с момичетата тряа да си лигав говнар шибан майка ти деба селска
Еми да така ми е интересно а да те питам нова мода ли е да пишеш нещо което няма нищо свързано с темата?Първоначално написано от woshata
![]()
Скъпи глупак,толкова ли незнаеш че една жена никога не може да знаеш какво иска!Първоначално написано от molika
ти като си такъв специалист, защо задаваш въпроси?Първоначално написано от kpm_opasen
Не се и съмняам че си имал само приятелиПървоначално написано от Raybeez
ти си некъв боклук бе... значи може ли да слушаш хем чалга хем педалите токио хотел
![]()
![]()
и сигурно си емо.....
![]()
хммм, свършиха ти 3-те лафчета и обиди. ами сега?Първоначално написано от kpm_opasen
![]()
хах няа се занимаам с некъв тъпак без работа дет само се заяжда или некъв емо педалПървоначално написано от Raybeez
![]()
ae fuck off ;] и ако имате нещо да ми кажете на пощата - kpm_nikolov@abv.bg
може и срещичка да си уредиме ;] тъкмо си зех нов пистолет
![]()