- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- G-точката
някоя от вас,дами, изпитвала ли е това удовоствие да свърши чрез стимулиране на тази точка и какво е чувството..опишете![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
Още го чакамКато стане ще пиша кфо е усещането :P
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
И аз още чакам![]()
Kogato moga-pomagam,
kogato iskam-uspqvam,
kogato dokosvam-vyzplamenqvam,
kogato obi4am-naranqvam!
и аз съм в списака на чакащите
Първоначално написано от Gospod
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
мога да помогна на всички чакащи дами![]()
![]()
![]()
I az moga da opitam da pomogna. Mnogo hubavo lija, obache problema e che sled 15-ta minuta mi se shvashta vrata. Ako nqkoq si misli che za 15 min shte svurshi moga da opitam
като се има в предвид ,че повечето незнаят какво е г-точка и къде се намира ..какво да говорим повече. А също така първите няколко пъти като момичето достигне до такъв оргазъм е много шашната
иначе е забавно
![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Bring it on baby.. I taste good!
Я каква интересна тема! G оргазмът е.... УАУУУУУУУ имаш чувството, че по цялото ти тяло минават тръпки, после те заливат студени вълни, после топли и това продължава 10 минути а супер якото усещане остава поне половин час след това!![]()
Е, друго си е да си една от привилегированите да имат такъв страхотен годеник, а?![]()
Моля те разкажи на всички как точно с език ще стимулираш "G" точката.Първоначално написано от Soichiro
Ама много ми е интересно наистина.
ами като вкараш пръстче и направиш приканващо движение тип "ела" трябва да усетиш леко издадена точка с големината на 5 стотинки приблизително... ей това е :P
АКо беше към мене отправено описанието ти... пределно добре знам къде е г-точката на момичето... само ми е интересно как ще стане с език да я стимулирамПървоначално написано от PrincessOfDark
и то ако трябва и "ела" да правя... ще стане много сложно
![]()
![]()
![]()
Аз смятам, че ако просто й кажеш да дойда с език, определено ще има по-голям резултат отколкото ако й правиш някакви знаци, които тя и без туй няма да види!![]()
и защо да е шашнатаПървоначално написано от Thuglife
![]()
Cruel Intentions
МдаамПървоначално написано от PrincessOfDark
![]()
![]()