- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сънища
Случвало ли ви се е да сънувате нещо и то да се е сбъднало? Например аз сънувах че приятелят ми ме е лъгал и изневерявал и сега ми е много гадно от самия сън. Та сбъдват ли ви се сънищата или някои от тях?
Щом сънуваш нещо лошо в реалния живот ще ти се случи нещо хубаво,а по принцип съня е това което най-много е въздействало върху съзнанието ти,това за което най-много си мислиш през деня или през минали дни !Няма страшно
![]()
Ех, даноПървоначално написано от Duncan
![]()
Напоследък аз много често сънувам това което съм преживяла през деня и се събуждам много натоварена от всичко това.
Случвало ми се е да, но то май се дължи повече на емоцията, като знам че наистина ще се случи и от вълнение го сънувам.
i az sum sanuvala takuv sun i naistina 4uvstvoto kato se sabudi6 e otvratitelno-ima6 4uvstvoto,4e naistina si go izjivql.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Е и случи ли ти се в дейвствителност?Първоначално написано от darla
да... сънувах, че ще имам 6 по математика и имах![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ООо аз много пъти съм сънувала такива сънища![]()
Но Слава Богу точно те не са се случили.
Доста от сънищата наистина ми се сбъдват,даже ми се случва доста често.
В началото се плашех,но вече свикнах![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ti na suni6tata li raz4ita6???Първоначално написано от chuppiz
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ами май не, ама преди 1 седмица май толкоз се бях вкарала в едни филми а у, че сънувах точно това което се опасявах да не стане... Добре че и не стана (whew)![]()
white sensation![]()
ne,naposleduk sanyvam tova,koeto iskam da stane,iskam vsi4ko da se podredi![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми аз поприницп сънувам доста объркани и несвързани неща... Има някои сънища (от малкото свързани), които са се сбъдвали, но са много малко. Суеверна съм попринцип, но специално в тия неща не вярвам много-много.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ох тъкмо тази сутрин сънувах как един съученик когото не харесвам ме целува,а аз избягах.Щях да правя тема,а то вече имало.А дали ще се сбъдне...нЗ,ще пиша ако стане![]()
![]()
![]()
Сънувах как праскам даскалката си по математика това незнам към кошмарите ли да го броя....
хм мисля че за сега не ми се е сбъдвал сън,може би само малка част да е ставала реалност
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Онзи ден сънувах, че съм крава, дано не се сбъдват![]()
![]()
Случвало се е, ама го сложи, че е било предчувствие, не нещо друго.Не е казано обаче задължително да се сбъдне - все още не съм се научила да летя и не съм ходила на концерти на Guns'N'Roses.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Обикновено това което сънуваме е резултат от силни чувства и преживявания на яве.
О .. ето я моята темичка ..![]()
Попринцип на всеки от нас /би трябвало?/ да ни се е случвало да се сбъдне сън . Помните ли някога да сте видяли дадена картина или даден момент и да си мислите , че това същото сте го виждали и преди ? Сън му е майкатаИ не е задължително нали ако сънуваш нещо лошо , после да ти се случи нещо хубаво .. попринцип сънищата само разтоварват , но понякога и НАтоварват .. иначе сънищата са велико преживяване .. и когато сънуваш нещо което искаш да се случи тогава ти контролираш сънищата .. аз съм го правила един път и .. о.О заслужава си .. говорих с дядо ми .. той почина преди 5 години .. беше .. w0w .. така , че ако си контролираш сънищата може и да нямаш нужда от реалноста
Зависи много .. и от много неща .. и все пак всеки сън си има своето тълкуване
![]()
Ох .. увлякох се малко .. мъъъъъъъъничко![]()
когато бях 5-6 годишна сънувах един сън,който никога няма да забравя.Беше кошмар и в него имаше 3 монахини и ми казваха да бягам.Преди около 1 година видях една от тези жени и на другия ден ме приеха в болница по спещност със перфорация на апандисит.
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
при мене са се сбъдвали около 2-3 съня![]()
На това по принцип му се вика Дежа вюПървоначално написано от InnchetO
:P
![]()
white sensation![]()
+1 Аз сънувах пък най-добрия си приятел (харесвах го едно време) и съм му много благодарен където ме подкрепи във всички трудни моменти до сега. Аз сънувах същото като твоя сън със него, но вече всичко е минало и не това ме притеснява.Първоначално написано от Joro123
![]()
![]()
23.11.2008 година научих, че е починало едно мое приятелче (Бог Да Го Прости)
![]()
![]()
и вечерта си лягам и сънувах следното нещо: ,, Знаете онази картина ,,Обесването на Васил Левски'' аз сънувах нея, но . . . без Левски , турци, коне и т.н. само бесилото и къщите наоколо, ако имаше къщи в картината!''
Какво значи това? Моля Ви кажете!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm