.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Сънища

Град
    Norway, Норвегия, Варна

Сънища

Случвало ли ви се е да сънувате нещо и то да се е сбъднало? Например аз сънувах че приятелят ми ме е лъгал и изневерявал и сега ми е много гадно от самия сън. Та сбъдват ли ви се сънищата или някои от тях?

Щом сънуваш нещо лошо в реалния живот ще ти се случи нещо хубаво,а по принцип съня е това което най-много е въздействало върху съзнанието ти,това за което най-много си мислиш през деня или през минали дни ! Няма страшно

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    Цитирай Първоначално написано от Duncan
    Щом сънуваш нещо лошо в реалния живот ще ти се случи нещо хубаво,а по принцип съня е това което най-много е въздействало върху съзнанието ти,това за което най-много си мислиш през деня или през минали дни ! Няма страшно
    Ех, дано

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Напоследък аз много често сънувам това което съм преживяла през деня и се събуждам много натоварена от всичко това.

Случвало ми се е да, но то май се дължи повече на емоцията, като знам че наистина ще се случи и от вълнение го сънувам.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    i az sum sanuvala takuv sun i naistina 4uvstvoto kato se sabudi6 e otvratitelno-ima6 4uvstvoto,4e naistina si go izjivql.

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    Цитирай Първоначално написано от darla
    i az sum sanuvala takuv sun i naistina 4uvstvoto kato se sabudi6 e otvratitelno-ima6 4uvstvoto,4e naistina si go izjivql.
    Е и случи ли ти се в дейвствителност?

да... сънувах, че ще имам 6 по математика и имах
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

ООо аз много пъти съм сънувала такива сънища
    Но Слава Богу точно те не са се случили.

Доста от сънищата наистина ми се сбъдват,даже ми се случва доста често.
    В началото се плашех,но вече свикнах
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от chuppiz
    Цитирай Първоначално написано от darla
    Е и случи ли ти се в дейвствителност?
    ti na suni6tata li raz4ita6???

Ами май не, ама преди 1 седмица май толкоз се бях вкарала в едни филми а у, че сънувах точно това което се опасявах да не стане... Добре че и не стана (whew)

white sensation

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne,naposleduk sanyvam tova,koeto iskam da stane,iskam vsi4ko da se podredi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми аз поприницп сънувам доста объркани и несвързани неща... Има някои сънища (от малкото свързани), които са се сбъдвали, но са много малко. Суеверна съм попринцип, но специално в тия неща не вярвам много-много.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Ох тъкмо тази сутрин сънувах как един съученик когото не харесвам ме целува,а аз избягах.Щях да правя тема,а то вече имало.А дали ще се сбъдне...нЗ,ще пиша ако стане

Повече от фен Аватара на suantito
    Сънувах как праскам даскалката си по математика това незнам към кошмарите ли да го броя....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Duncan
    +1 =]

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

хм мисля че за сега не ми се е сбъдвал сън,може би само малка част да е ставала реалност

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Град
    Shove IT
    Онзи ден сънувах, че съм крава, дано не се сбъдват

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Случвало се е, ама го сложи, че е било предчувствие, не нещо друго. Не е казано обаче задължително да се сбъдне - все още не съм се научила да летя и не съм ходила на концерти на Guns'N'Roses.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Обикновено това което сънуваме е резултат от силни чувства и преживявания на яве.

Град
    На слънцето :>
    О .. ето я моята темичка ..

Попринцип на всеки от нас /би трябвало?/ да ни се е случвало да се сбъдне сън . Помните ли някога да сте видяли дадена картина или даден момент и да си мислите , че това същото сте го виждали и преди ? Сън му е майката И не е задължително нали ако сънуваш нещо лошо , после да ти се случи нещо хубаво .. попринцип сънищата само разтоварват , но понякога и НАтоварват .. иначе сънищата са велико преживяване .. и когато сънуваш нещо което искаш да се случи тогава ти контролираш сънищата .. аз съм го правила един път и .. о.О заслужава си .. говорих с дядо ми .. той почина преди 5 години .. беше .. w0w .. така , че ако си контролираш сънищата може и да нямаш нужда от реалноста Зависи много .. и от много неща .. и все пак всеки сън си има своето тълкуване

Ох .. увлякох се малко .. мъъъъъъъъничко

Град
    Burgas ;]
    когато бях 5-6 годишна сънувах един сън,който никога няма да забравя.Беше кошмар и в него имаше 3 монахини и ми казваха да бягам.Преди около 1 година видях една от тези жени и на другия ден ме приеха в болница по спещност със перфорация на апандисит.
    Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив

при мене са се сбъдвали около 2-3 съня

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    О .. ето я моята темичка ..

Попринцип на всеки от нас /би трябвало?/ да ни се е случвало да се сбъдне сън . Помните ли някога да сте видяли дадена картина или даден момент и да си мислите , че това същото сте го виждали и преди ? Сън му е майката И не е задължително нали ако сънуваш нещо лошо , после да ти се случи нещо хубаво .. попринцип сънищата само разтоварват , но понякога и НАтоварват .. иначе сънищата са велико преживяване .. и когато сънуваш нещо което искаш да се случи тогава ти контролираш сънищата .. аз съм го правила един път и .. о.О заслужава си .. говорих с дядо ми .. той почина преди 5 години .. беше .. w0w .. така , че ако си контролираш сънищата може и да нямаш нужда от реалноста Зависи много .. и от много неща .. и все пак всеки сън си има своето тълкуване

Ох .. увлякох се малко .. мъъъъъъъъничко
    На това по принцип му се вика Дежа вю :P

white sensation

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Joro123
    сънувам я всяка нощ , как съм с нея , как я целувам , как я галя , как я обичам и тя мен ама уви съня си е сън ако се сбъдне добре дошъл е , до сега не ми се е случвало
    +1 Аз сънувах пък най-добрия си приятел (харесвах го едно време) и съм му много благодарен където ме подкрепи във всички трудни моменти до сега. Аз сънувах същото като твоя сън със него, но вече всичко е минало и не това ме притеснява.

23.11.2008 година научих, че е починало едно мое приятелче (Бог Да Го Прости) и вечерта си лягам и сънувах следното нещо: ,, Знаете онази картина ,,Обесването на Васил Левски'' аз сънувах нея, но . . . без Левски , турци, коне и т.н. само бесилото и къщите наоколо, ако имаше къщи в картината!''

Какво значи това? Моля Ви кажете!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си