.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

А той дали помни?!

макар да сме в тълпа от хора аз виждам само него.Очите ми невиждат друг.Виждат единствено него.С мъка си спомням за всички мигове с прекарани заедно.Когато ме прегръщаше,когато ме разсмиваше,когато ме разплакваше.Спомням си как ме очароваше и как разочароваше!Колко сигурна се чувствах с него ... когато беше там.Помня пеперудите които пърхаха около нас когато ми казваше "Чао любов моя"!Когато ме ревнуваше от тези които ми казваха "Пиле",когато ми прощаваше грешките.Помня как ме държеше за ръка изпращайки ме до колата и колко надуваше музиката когато бяхме щастливи.Помня всеки допир и начин по който докосваше кожата ми!Помня всяка усмивка и всяка сълза.Помня всеки миг с него!А ТОЙ ДАЛИ ПОМНИ?
    PeOpLe AlWaYs LeAvE!!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    potursi go i razbero tova ot nego!

Цитирай Първоначално написано от darla
    potursi go i razbero tova ot nego!
    Точно така!

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Дали помни?О,да,помни!Помни всичко,всяка една малка подробност,която помниш и ти.Но трябва да разбереш,че вече е свършило и го няма вече миналото.Вдигни високо глава,погледни напред и продължи нататък.Но,ако продължаваш да мислиш само и единствено за миналото и пренебрегваш бъдещето и настоящето си,рано или късно ще съжаляваш за това.Най-доброто,което можеш да направиш за себе си е да станаш,да се изтупаш от прахта и да продължиш напред.
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Трябва да попиташ него,ние няма от къде да знаем.
    Но все пак предполагам,че помни.

Qvno si mn vlubena vse o6te v tova mom4e? no za6to ste se razdelili?

Цитирай Първоначално написано от danakis
    Qvno si mn vlubena vse o6te v tova mom4e? no za6to ste se razdelili?
    toi ima priqtelka i az sym dosta po-malka ot nego svetovete ni sa razli4ni no tova ne ni popre4i da izjiveem qdski mnogo zapomnq6ti se momenti
    PeOpLe AlWaYs LeAvE!!!

И аз това се питам?! Дали си спомня всички моменти .. :S

white sensation

еми сигурно помни

Град
    In Devil's Castle
    той може и да помни,но да го е преживял...
    someone else...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Помни всяка една малка подробност. Намекни му за спомените си ако той все още е сам. Може въгленчето в сърцето му още да тлее.

Тъжни са тези истории. Аз също пазя една и още се колебая дали да я разкажа тук.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    sig pomni,potursi go
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Как искаш да ти кажа?

Град
    Габрово
    Със сигурност и той си спомня всички тези неща.Друг е въпроса дали и за него имат такава сила, каквато за теб.Това може да ти каже само и единствено той. Ние тук не можем да гадаем.
    Така, че намери го, поговори с него. Само това е начина да разбереш отговорите на всичките си въпроси!!!!!!!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами какво да ти кажа мила - предполагам помни. Ако е имал нещо истинско към теб няма начин да не си спомня, но щом казваш, че си има приятелка - може би е сметнал така за добре и е продължил напед. Може би и ти трябва да направиш същото. Поговори си с него, попитай го директно всички тези нещо дали ги помни и... успех !!!
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ще си останете само със спомените.... шанс
    живота продължава, неска той, утре друг и т.н. :P
    <N>

И аз бях таака в началото, когато се разделихме, ноо сега си спомням с усмивка колко ни беше хубаво заедно .. но беше в миналото .. и сега това няма значение, защото аз отновооо се влюбих и този път май наистина :P

ПО темата: Мисля, че ако наистина е дръжал на теб, всеки нормален човек би си спомнял :> , но може би за него е вече просто един спомен .. щом не е направил нещо .. А и така е след всяка една връзка .. ще ти мине.. ще се влюбиш отново и ще има друг за когото да плачеш .. кръговрата на живота

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Най вероятно помни,но е преживял всичките тези спомени. Направи и ти така, и когато си спомняш за всичко това,нека да ти става приятно от това,което си преживяла,а не да тъжиш.
    Другото,което е,няма смисъл да тъгуваш по миналото,защото така само ще изгубиш..
    Има и други момчета,не е единствения той..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си