Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
Някой от вас спазвал ли е разделното хранене ? Доволен ли е , слабее ли се.. и изобщо как се чувства от този тип диета ( то не е точно диета , но все пак знам че се сваля ) Бях говорила с една моя приятелка и ми сподели че майка и свалила 20 кг за един месец.. не ми се струва много реално но все пак Ии аз от два дни ( днеска втори ден съм на разделно ии дано има някакъв ефект ) .
Аз спазвам от няколко години. За мен не е диета - а начин на хранене, т.е. нормалното ми хранене. Помага ми за здравето, спортната форма и като цяло как се чувствам (свеж и пълен с енергия).
Принципно е възможно да се слабее. Самото разделно хранене се основава на забранени и разрешени храни, тяхното комбиниране и правила на хранене. Под забранени се имат в предвид, че от тях полза за тялото или няма, или е минимална, за сметка на вредите, които нанася. Комбинирането на храните е сложнично отначало. Неправилното комбиниране води до проблеми със стомаха, обработката на храната, загниване и т.н. - това се получава заради различната киселонност на стомашния сок, необходим за обработката на различните храните. Правилата на хранене също са ключов елемент.

Ако искаш да отслабваш трябва да се съобразяваш доста с тези неща и разбира се активно движение. Ако го правиш всичкото това само заради килограмите и после пак си ядеш калпави храни и боклуци, нищо чудно да качиш пак при безразборно хранене.