.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

какво правите след тежка раздяла?

минало е малко повече от година...супер много се обичате но нещо се случва...и се разделяте с половинката си която страшно много я обичате...какво ще направите? бихте ли се помъчили да си я върнете или ще се примирите с раздялата...после да речем че няма връщане назад и тогава започват трудните дни,седмици и тн...как ще преодолеете всичко това

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ако знам, че си заслужава и че половинката ми също има чувства към мен - естествено, че ще се боря.
    Ако пък ли не - събирам сили, стискам зъби и продължавам напред. Трудничко е, но лесни нещо в този живот няма и със силна воля и непостижими няма.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ми аз не знам,защото сега имам най-сериозната връзка в живота си.
    Тай,че не знам как се преодоляват разделите и не искам и да знам де.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Ми аз не знам,защото сега имам най-сериозната връзка в живота си.
    Тай,че не знам как се преодоляват разделите и не искам и да знам де.
    именно за това говоря...същата работа е при мен но се зачудих въпреки че няма причини за късане... но просто ми е чудно ако се случи какво става после...

Цитирай Първоначално написано от ivo_joyn7a_
    именно за това говоря...същата работа е при мен но се зачудих въпреки че няма причини за късане... но просто ми е чудно ако се случи какво става после...
    Не предизвиквай съдбата
    A qui

права си...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Боря се за нея и продължавам да се боря.

Град
    sofia
    mi ako 4oveka si zaslujava 6te se borq za nego,ako li ne 6te mi e ma4no no 6te go prejiveq
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Повече от фен Аватара на suantito
    Ми ако момичето заслужава ще се боря но, ако не напивам се здраво за да спазя традицията , три дена ми е здухано миля си за хубавите моменти, на четвъртия почвам да се запознавам с нови хора да общувам да се забавлявам.... гадното е че ако съм държал много на този човек винаги когато се напия се сещам за него и работата утива на пълно здухване.....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Ако ми обясниш какво точно означава понятието "тежка раздяла" , бих ти отговорила..Няма тежки раздели, има хора със слаба воля...Падаш, изправяш се и продължаваш! На този принцип съм аз...

Град
    Габрово
    Ако знам , че тази връзка има смисъл и Той още има чувства към мен, тогава впрягам всичките си сили за да си го върна.
    Ако пък раздялата е завинаги...... тогава впрягам пак всичките си сили, обаче този път за да не се отчаям и да продължа да вървя напред в живота си сама.
    В крайна сметка рано или късно ако времето не излекъва напълно болката, то поне ще я притъпи до тъжен спомен.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ako ima 4yvstva kum men,bih se borila,ako ne bih go ostavila da bude 6astliv
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    РЮАР
    напивам се като щайга и на другия ден ТЯ вече не значи нищо за мен

Понякога има неща, заради които хората се разделят, макар че се обичат, дори тогава аз продължавам напред, но оставям малко кътче в мен, за съответния човек и ме крепи някаква надежда, че отново ще сме заедно

Зависи от характера на човека...аз примерно мога да заеба всичко и да ми няма нищо след 2 дена...а на друг да не му мине и след 2 години...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си