- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- power - и :D
Сутринта, докато вършех всичките 100 неща, които имах да свърша в рамките на 10 минути се замислих колко яко би било ако можех да спирам времето (дори и с каска като в Декстър) и как щях да имам време за всичко.
После в училище направих "анкета" кой какъв супер пауър би искал да има.. (беше забавно). Боже, хората какви ли не неща искат.Като се започне от това да спиш прав и да имаш гумени кости..та както и да е.
Би ми било интересно да чуя и вас![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Аз пък искам като щракна с пръсти да се телепортирам от едно място на друго![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Да съм на две места едновременно![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ти ще кажеш. :Р
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
от липса на внимание ли страдаш?Първоначално написано от PiruBloodz
Да разполагам със силата на природата и 5те елемента о.О Някакво...супер якото, като друид ++
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
друидите са с гората( nature ) и земята може би...Първоначално написано от ScionOfStorm
shaman + mage са елементите![]()
![]()
The Spark
Файър пауър![]()
![]()
Робинята на Quench
е точно, щото природата и земята (като един от елементите). друид ++ = друид с ескпенжън версия на възможностите :ДПървоначално написано от 5StaR
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз също искам да мога да спирам времето- щях да имам време за всичко- и да се наспя, и да си науча, и да се забавлявам.
Или пък да имам ключ като този от The Lost Room
че то тва не е супер сила, виж рекламите по телевизията примерно...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
The Spark
и аз искам да летяяя и да връщам времето![]()
I am what I am !!!
A aз искам една никита или RPG, за да свалям всички летящи![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Да съм невидима, за да имам възможност да ходя подир хората и да ги зяпам какво правят (в кенефа ще ми е най-интересно)
Аз, пък, искам вълшебна пръчица, с която да мога да произвеждам разни неща. И да ми слуша желанията.![]()
Абе и вълшебна лампа да си имам пак ще съм доволна.
Хем ще мога да си летя, хем ще мога да се транспортирам, хем ще мога да спирам/пускам времето, и хем ще си пожелая да чета мисли ахахха
Всичко в едно.![]()
Към другите: Как може да се ограничавате само в едно нещо?![]()