- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- power - и :D
Е не мой да сме бъкани с пауъри.Пък и по принцип всеки си има по един..(освен Пауър пъф гърлс ама то тва е отделна работа)
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
хъхъ искам да чета мисли и да спирам времето
и да намеря съкровище
и да съм shapeshifter
мхм
дааам.
![]()
знаеш ли че всъщност наистина можеш да си на две места едновременно ! Гледай A walk to remember и ще разбереш как :PПървоначално написано от hardball
Smile... Tomorrow will be worse...
Омг, в тая тема се каня да пиша от 2 дена, но не мога да се сетя за пауърите, които съм си измисляла всеки път като не смогна да направя нещо, бързам и (или) закъснявам и т.н.!
Все още не мога да се сетя цялата ми преустройка на света и възможностите ми, но горе-долу става дума за
-мега бърза скорост, за 1на секунда да съм на някое друго място (телепортиране)
-манипулация пауър
-да вдигам разни неща във въздуха (и естествено, да ме зяпат захласнати хората около мен)
и какви ли още неща, за които, по дяволите, още не мога да се сетя!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
просто желая да съм умен![]()
толкова много ли искам ?![]()
1. да поглеждам в мислите на другите
2. да имам рентгеново зрение, което да има 2 режима, с единия да виждам жените по бельо, с другия - чисто голи![]()
това от xXX :Р
Като този на аватара ти?Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Иначе, аз бих искала да съм много силна.Ама много, много, много, много, много!
![]()
Искам като джин да изпълнявам желания. Оттам нататъка - супер сили колкото си искаш![]()
Първото което ми идва на ум е телепортирането. Никакви мъки с маршрутката!
Да спирам времето, да го местя назад и напред (като във филма Click, само че без непредвидените последици)
и последното - да съм супер силна и да мога да спукам от бой всеки, който ми се изпречи на пътя, колкото и да е тежък и силенМалко странно желание, като се има в предвид, че съм момиче, ама ми е някакво гадно да нямам сила...
Ако беше оня филм с Манди Муур съм го гледала, ама случаят е друг, разкрачът ми не е с диаметър 2000 кмПървоначално написано от aHeJlua
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Сакън![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Iskam da moga da 4eta mislite na horata, da moga da mestq predmeti s pogled, kato 6trakna vsi4kite mi ne6ta da se pribirat po 6kafovete i da moga da letq, da moga da jiveq i pod vodata. Abe napravo iskam da stava si4ko koeto mi doide na akula...I da stavam nevidima su6to mn mn iskam !!
![]()
Да чета мисли. Това е най-интересният и полезен пауър.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Тцтцтц, материалист.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test