- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обеца на езика
здравейте ! Можете ли да ми кажете колко лв. ви излиза пробиването на езичето заедно с обичката.Също боли ли, опасно ли е....аз се поразрових, но открих много противоречиви мениям, а мн искам да си го пробия![]()
Няма да получиш по-единодушни мнения.Едни и същи хора отговаряме тук,а и в някои други сайтове.
Не боли,опасно е ако пиърсърът е некадърен и не поддържаш хигиена.40лв. беше едно време с 2те обици,ся може и повече да е.
В Търново в 50 лв. с двете обици ..не боли докато ти го пробиват, а след това като мине упойката ..и по точно усещаш, че имаш нещо в устата и е странно :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
вчера като бях в едно кафе едно моче се запозна с мен и той имаше обеца на езика една моя фр го пита дали го е боляло когато си я е сложил,и той каза че страшно мн боли и че до някъде съжалявал че си е пробил езика
Въобще не боли когато те пробиюат ама след 1-2 дни като запо'не да ти се подува езика тогава боли ама търпимо![]()
Първоначално написано от mynichka
и аз знам така една фр си проби каза че я поболявало само на пробиването ама лека болка обаче после и се беше подул езика и мн съскаше![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
или е напрайл някое от нещата,които казах,или се е прайл на мъж пред вас.Първоначално написано от titinkaa
еффф...има толкова мн теми по този въпрос...
не не боли....грам даже не боли пробиването.... 28 лв ми излезе на мен ...
след това е малко гадно докато свикнеш...
Най-вероятно го е продупчил некадърник.
Аз честно казано грам не си спомням колко ми излезе пиърсинга, отдавна беше, а и не беше на реалната цена, тъй като пиърсъра е приятел на майка ми и взе пари само за материалите.
Но докато се пробива не боли, само си спомням, че след като ме пусна упойката ме болеше отдолу под езика и при юздичката, от самото подуване и обицата, която натискаше кожата там. След това си спомням, че в продължение на седмица ме болеше всяка сутрин, но след като си жабурех подобното на вода за уста (биодент май беше) болката минаваше.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
http://piercing-bg.com/forum/viewforum.php?f=8
Тук би трябвало да намериш това,което ти трябва.
(;
ем да така е ..то всъщност можеш да ядеш само супички и понякога банан :PПървоначално написано от My6mYLka
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
зависи как те дупчат на повечето места е 30 лева.. гадничко е 1-та една седмица после е супер а и също така яденето може да е сякакво се пак ти сама ще си прецениш кое ди деиства добре и кое ти понася .. промвките се правят със сандрин които е не повече от 3 лева ии се промиваш след всяко ядене и ако пушиш на всеки 5 цигари :P
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..
ама това е само докато зарастне нали?Първоначално написано от lindorr
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!