.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91
    Град
    там където си излишен!

Не издържам, няма ми доверие!

zdr na vsichkii
    eto go i moq problem...kakto i predi sam pisala s priqtelq mi sme zaedno ot 4 meseca no az sega u4a v druga durjava i se vijdame prez 3 meseca
    imahme mn skandalii prez izminalite 3 meseca otkakto sum v chujbina...revnost...kusaniq..glupostii AD
    e nai nakraq se razbraxme i toi sprq da me kusaa bez prichini da me revnuvaa tolkova mnogo no sqkash veche vsichko se promeni
    sled vsichkite tiq skandalii neshto v nego se skurshii neshto se promenii
    ne e moqq bebo koito poznavax ne e choveka v koito se vlubixx
    neshatat otnovo sa zle no na drug etap...
    durji se nqkak hladnoo..se edno ne mu puka...za nai malkoto mi se zaqjdaa sqkashh nemoje da me ponasqq veche durjii n stranno...
    nehsto se sprechkame ..neshto pak e naprail kakto vinagi i az mu se razsurdq no nito mu vikamnito nishto toi oshte malo ako mojeshe shte skochi prez monitora i she me capardosaa
    durjanieto mu e ujasno...a az turpqq vsichkoo..predii kogato fr go izvikat da ritat ili da izlqzat nqkade toii si ostavashe v kushti da si pishe s menn a segaa si izliza i ne mu pukaa izoposhto..obache az sum dlujna da ne murdan ot vkushti i da go chakam...ot 3 meseca az samo ot vkushti v
    uchilishte i v kushti...
    i posle mi kazva che az sum se promenila ne sma go obichala ne mi pukaloo
    ot 4 meseca kakvoto i da stane az sam vinovnata za vsichkoo nezavisimo che greshkata si e negovaa..
    vse az ne sam go obichala vse na men ne mi pukaloo a az si zaebax i prqteli i celiqq jivot zaradi negoo...nikade ne murdam ot nass nikadeee s nikoii ne izlizam samo za da ne me revnuva za da mi qrvaaa a toii .
    ne izdurjaaaam takaaaaa
    obicham gooo ujasnoo mnogoooo i turpqq vsichkoo proshtavam vsichkooo samo za da go vidqq otnovo do sebe si...za da go pregurna kato prediiii
    no nemogaaaa nqmam nervii...seki den skandaliii nemogaa da se naspivamm za uchilishtee zakusnqvam seki denn nashtee mi digat skandalii no azz pakk praqq sichkoo za negoooo ....
    prosto se e promenil mnogo ne e onzii tedkyy koito poznavaxx
    nz kakvo da pravqq...naistina go obichammm toi sushtoo pokazal mi go e dokazal mi go e noo vechee ... nz kakvo da mislqqq.....nqmam sili za nishtoo..seda i placha vsqka vecherr neizdurjaaaaaaaam
    ot 4 meseca mu govorq edno i sushto toi OBESHTAVA edno i sushto che shte spree noo rezutat 0

TRUDNOO E E ZASHTOTO SME DALEECH NO CHAK TOLKOVA DA NE MI VQRVAA DA ME OBVINQVA POSTOQNNO ZA VSICHKOOO A AZ SAMO GLEDAM DA mu e dobree i da mi povqrva za sek che mi e vsichkoo zashtoto sega toi e moq jivot nqmam nishto osven negoo
    pomognete mi molqvii

Нарушена т.7
    moderated by RiseGirl
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

тоя човек май е голям комплексар или ревнив до психария.Ако обичаш един човек истински няма да му поставяш лимит,трябва емоцията да е фрии за всяко нещо.Трябва хубаво да си поговориш с него,дай копи-пейст на това дето написа тука,прати му го ,малко да се осъзнае ебати
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    там където си излишен!
    pra6tala sam i drugi temii o6tee poo takiva ot taqq maikamii e govorilaa s negoo ne 1 putt noo toi si e su6tiqq..nz kakvo da pravqq
    a go obichammm ujasnoo mnoogoo

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Разстоянитео си казва думата, мила. Ако попринцип си е ревнив сега е още повече. Далеч сте един от друг, не знае във всеки един момент ти какво правиш, а пък и като знае, че скоро няма да те види и това го изнервя до н-та степен... Не, че го защитавам - и на теб не ти е лесно да се справяш далеч от него, но това е връзката от разстяние... Не случайно хората казват, че малко от тези връзки са сполучливи щото и цял ден и цяла нощ да си пишете по скайпа - не си зо него, но межете да се прегърнете,да се целунете... и това е много мъчително. Може би му е кофти, но не иска да го покаже, знам ли... Поговори с него сериозно, обесни му, че и на теб не ти е лесно, кажи му това, което си написала тук - че той ти е всичко и т.н. и дано си кротне малко
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Ако си мазохистка, това обяснява много...
    Лично аз не разбирам как може да се държиш така... Абе, мислех си за това, че е под достойнството ти, ама думата всъщнтост е робски
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

не знам какво да кажа...просто не бих желала да съм на твоето място

Eдна връзка се крепи на доверието между двамата .. Няма значение , дали са на 4000 км или са в един град .. ако доверието липсва връзката е обречена .. Не знам дали си говорила с него ТИ , за да му обясниш , че не ти е приятно като се държи така , но ако не си го направила го направи . Просто поговорете спокойно , без караници , а знаеш ли пък , той може да има някаква съвсем друга причина да се държи така. Пробвай Успех
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Paradise
    Не е загубил доверие в теб или по-скоро не е това проблема. По-скоро вътрешно е стигнал до заключението, че така не може да продължава. Ама и той те обича и не иска да сложи край. И за двамата ще е по-добре да се разделите, защото така се измъчваш само, а и той също. Не знае ти какво правиш, не те вижда, не те целува... Мъчно му е,а и не е сигурен дали няма да си потърсиш всички липсващи прегръдки целувки и милуки при друг... А ти вече си жертвала твърде много. Гледай си ученето, пак се сабирай с приятелите, то какво е иначе това? Никой няма право да те отделя от живота ти или да ти прави ултиматуми. ВСЕКИ има нужда от малко време за себе си, да излезе с приятели, да почете книжка, да си научи най-малкото...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Абе според мен просто преди като много те е ревнувал и сте имали тези скандали ти естествено си го помолила да промени позоцията си на ревнивец и момчето те е послушало,помислил е,че точно това искаш.
    Мъжката психика е много по-различна от женската и тук идват тези въпроси без отговори.Според мен това му държание е просто някаква фаза през която той ще премине,но му трябва време,ако го обичаш достатъчно ще имаш търпение и това ще се промени.
    Казвам ти ги тези неща от опит,защото и аз съм имала връзка от разтояние.

колкото и да го обичаш,не трябва да си проваляш живота заради него
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ревност... Изобщо не знам какво да ти кажа.. Скоро ще се връщаш ли тук? Мисля, че ако поговорите очи в очи няма да е така, но.. знам ли
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Ми мацка, спорд мен, "твоя Тедкуу" вече не те обича. Вече не е "оня бебо", който познаваше преди. Вие се виждате ПРЕКАЛЕНО рядко,за да имате здрава и хубава връзка, макар и от разстояние. Извинявай за въпроса, но на колко години сте?
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    там където си излишен!
    drugiq mesec shtqx da si idvam pri nego...NO NIE SKUSAXME...obvinime che ne sam go obichala...che ne mi pukalo...daje shte citiriam

[02:42:03] TOIказа: mersi za minalata forma .. kato -be6e , bil si i t.n. ne bebe znae6 li ot 4 meseca ti mi pokaza to4no sega edno ne6to koeto iskah da vidq dali 6te napravi6 .. i koeto ti napravi pokaza mi 4e ve4e nqma smisal da se bori6 za men a ot tova zna4i 4e 4uvstvata ti ne sa su6tite kakto predi .. i ne mi spori po taq tema molq ti se i ne kazvai 4e me obi4a6

ne sam mu piala v predishno vreme nz kade go e vidql i nashiq chovek si prai experimenti s lubovta

[02:42:03] TEDky obi4A каза: ... tova sa ni poslednite pisma ... da izleznal sam .. a TI PRA6tA LI MI SMS IiIiI dokato bqh na daskalo .. kato .. koga 6e se pribira6 bebe .. 4akam tee .. aidi idvai si ..

vinagi kogato sum mojela mu pi6a ot mtel oba4e sega sam na legloo s 40 gradusa temperaturaa i ne mi e do smsi ama etoo

da vozil sam se ama kvo sprql li da te obi4am .. rital sam .. da i kvo otkazal li sam te ot teb... nali bebe nie ritame v 12 4asa .. 1 4asa i nas ni gledat si4kiii momi4etaaaaaa naprao se izbivat da ni gledat .... pfff sme6na si 6toto za 4 meseca pone trqbva6e da razbere6 4e nqma da ti izneverq ..

natauk nqma da davam zashtoto

Кирилица.... Тръгнах да го чета ноooo...кирилица...

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Eдна връзка се крепи на доверието между двамата .. Няма значение , дали са на 4000 км или са в един град .. ако доверието липсва връзката е обречена .. Не знам дали си говорила с него ТИ , за да му обясниш , че не ти е приятно като се държи така , но ако не си го направила го направи . Просто поговорете спокойно , без караници , а знаеш ли пък , той може да има някаква съвсем друга причина да се държи така. Пробвай Успех
    +38947 точно това мисля и аз
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    там където си излишен!
    .. i ne bebe az sujalqvam 4e za 4 meseca 1 put ne ti izneverih

tova me nz kakvoo...

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    +38947 точно това мисля и аз
    ne edin put sum go pravila sig 10000 puti no i da govorq spokoino toi se kara obijdame i me kusaa
    zapocva da me obvinqva che sam se otkazvala po toq nachin che ne sam go obichala....
    nikoga ne sma mu dala povod za revnost no toii
    az go obicham mnogo ne mi puka tiq km koito ni delqt zashtoot az moga da izdurja vsichko za da sme zaedno kato zavurshaa ..
    kakto toi mi kaza GOTOV SAM DA TE CHAKAM 3 GOD zashtoto te obicham

e i maikami mu e kazvala bez doveriee sme za niakde...
    toi se me izkarva kato kurvaa che na vs se svalqm che koi znaee tukaa kvo praqq a maikami me pazi..daje tqq ne mi dava da izlizamm shtoto tq mn si go haresaa kato momch i vs ednakvi saa i dvamata edna zodiqq sa i ne mi dava da pogledna drugg
    a toi shte mi govori

Град
    Улицата
    tova toi li ti go kaza ako e taka prosto nz kfo pravi6 s nego

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    .. i ne bebe az sujalqvam 4e za 4 meseca 1 put ne ti izneverih

tova me nz kakvoo...
    za tova imah predvi toi li go kaa 4e sajalqva

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    там където си излишен!
    da toi mi go kaza
    i posle bil me obichall

Приятелят ти страда от една болест - ревност,в повечето случаи това е нелечима болест...
    A qui

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    da toi mi go kaza
    i posle bil me obichall
    ne ne az prosto te priznah naistina da go tarpi6 takav prosto si velik 4ovek kolkoto i da go obi4a6 az primerno ne bih go izdarjal takav 4ovek nz ti si re6ava6 ama ako me pita6 mene go zareji hubavo momi4e si 6te si nameri6 drug nz tfoi si e izbora i kakto kazaha toi ne e revniv toi e bolno revniv

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мисля че този тормоз, който той ти налага и това неуважение и неизантересованост, които той показва е време да спрат! Не си проваляй живота заради него, все пак не ти, а той теб не обича по думите ти, мислиш ли, че трябва да си с човек, който не те заслужава и който не изпитва нещо към теб, аз мисля, че НЕ, а ти си помисли и реши дали искаш да продължаваш някаква фалшива според мен връзка и да плачеш всяка вечер, заради човек, на който дори не му пука, че го обичаш!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Мисля че този тормоз, който той ти налага и това неуважение и неизантересованост, които той показва е време да спрат! Не си проваляй живота заради него, все пак не ти, а той теб не обича по думите ти, мислиш ли, че трябва да си с човек, който не те заслужава и който не изпитва нещо към теб, аз мисля, че НЕ, а ти си помисли и реши дали искаш да продължаваш някаква фалшива според мен връзка и да плачеш всяка вечер, заради човек, на който дори не му пука, че го обичаш!
    10x +2843702374034

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    sujalqvam,4e 6te ti spamq v temata,no imam nujda da go "kaja" nqkude,za da mi olekne: V momenta i az ne vqrvam na sapruga si!!!Nadqvam se iskreno i na nego da mu e tolkova gadno!

po temata-razstoqnieto e problema

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си