От края на миналата година ( учебна година ) харесвам една моя саученичка.През цялата лятна ваканция не сме се виждали, чували и тн... и предната учебна година не сме си обръщали особено внимание...
Но тази, аз нямах търпение да свърши, само и само за да я видя.
И какво стана? Свърши ваканцията, дойде едно ново момче в класа и започна меко казано да я "сваля".
Аз добре се разбирам с него, но представете си как ей така пред носа ми я отмъква Аз по принцип малко дърво си падам, но с нея тази година започнахме да си говорим много по-често..често я расмивам за нещо , например .Но много ме дразни едно нещо...Един ден флиртува да скъсване с новото момче, един ден на мене ми обръща внимание.Вчера ми бе много крив ден, цял ден ги гледах в училище как си се усмихват един на друг и цял ден след това мислих за това.
Днес станах накриво, и без това трябваше да ставам по-рано, и като отидох на училище, тя като чели ме видя какъв съм умърлушен, и като дойде при мен, като чели се опита да ме развесели, закачайки се с мен.. но аз си смоних за вчерашния ден, и просто "не ибавах" , гледайки я безмълвно...понякога идва и ме прегръща, но от вчера вече почвам да си мисля ,че това просто не е за мен..ПС: аз сам по -тих човек и не обичам много гирлутията, не съм суеверен или нещо такова, но и без това насякъде пише че м/у моята и нейната зодия меко казано нещата ще провървят трудно...Имам и скайп, но не съм я заговарял по скайп досега...просто незнам какво да и кажа...такъв съм..тя е единственото нещо, заради което искам да мине събота и неделя , само и само да я видя отново...какво да правя?