- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За триене!
За триене!
Ами дали си влюбен или е просто сексуално желание можеш да разбереш единствено след като преспиш с неяИначе щом казваш, че ти прави намеци най-вероятно и ти не си й безразличен, но според мен трябва да изчакаш поне докато завършиш училище - така, ако се получи нещо между вас, няма да си навлечете проблеми.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
еха мега яката история... според мене ще да е само сексуално привличане, тя е на 35.... разликата ви е огромна за двойкапродължавай си така без да предприемаш каквото и да било... скоро ще завършиш даскало и малко по малко ще се прекратят взаимоотношенията ви и ще я позабравиш... (а ти приятелка нямаш ли си?
)
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
За триене!
Ооо щом е женена по-добре не се занимавай, само ще си навлечеш неприятности. А пък ако има и деца - още по-зле... В такъв случай по-добре се опитай да продължиш напрад с друго момиче и да я забравиш.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
За триене!
Според мен проблема е че са ти учители ...
Ъ само да питам девствен ли си ? И след това ще коментирам.
Мммм и в моето училище има подобна ситуация....А по твоя проблем - аз не бих се занимавала с жене мъж/жена,ама това си е въпрос на принципи....и твоите, и нейните...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
+3Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
Първоначално написано от clb
Е тя ти е казала, че няма проблем от нейна страна ама ако разбере мъжа й сигурно ще има проблемПък и помисли реално - тя е на 35, зряла жена, поела по своят път. Ти си младо момче, живота е пред тебе и тепърва ще имаш възможности да бъдеш с най-различни момичета... Ако е само сексуално влечение заслужава ли си да се разбива семейство само заради единия секс ? Пък и тя ти е учителка - представяш ли си какви проблеми ще си навлечете и двамата ако се разчуе... Все пак ако се получи нещо между вас няма цял живот да си криете - нали знаеш, че скритите неща винаги излизат наяве... Не знам твое си е решението, но моят съвет е да не се занимаваш с женени, още по-малко твои учители.
Щом е женена,НЕ се занимавай с нея!
После самият ти ще се чувстваш гадно,ако им развалиш живота ....
Явно няма да ми отговориш на въпроса...и все пак аз ще си изкоментирам...ако си девствен пич...чист хормон баце...ако не...пак е як хормон...Общо взето покажи и че ти се чука...обаче на напирай ти нека тя си реши...щото може и да си въобразяваш разни неща...
Не се занимавай с глупости. Вземи си намери гадже на твоите години. Та тя мове почти да ти е майка, бе!!!!!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
За триене!
clb, защо направо не говориш с нея?
След като ти е искала целувка ,дори да е в skype,явно има нещо повече от симпатии към теб,повече от ясно е!Направо говори с нея!
Изчукай яИ се научи да правиш разлика между сексуално привличане и любоов ...
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
...
За триене!
луд ли си ве как ще я заебаваш зимай там зарибявай голяма полза от тва ще имаш най малкото че ако си зле с оценките няма да останиш на изпит 100% деиствай на малко хора им се отавя такава възможност. Не слушаи тия дето викат МОЖЕ ДА ТИ Е МАИКА... имаш си майка нали няма шанс да ти е нищо че тъи е лафа ДЕИСТВАЙ аз тва бих напраел![]()
Първоначално написано от sapa91
Е как няма да го направи, нали си прост селянин...
Стига със спама. По темата!
Ако никой няма да отговоря, ще помоля модераторите да изтрият изцяло темата или първия ми пост, за да съм сигурен, че никой нищо няма да разбере.
Благодаря предварително.