.

Виж резултатите на анкетата: momicheto ili momcheto trqabva da e nepukista v edna vrazka ?

Гласували
69. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • momicheto

5 7,25%
  • momcheto

13 18,84%
  • ne trqbva da ima nepuskist

41 59,42%
  • i na dvamata ne trqbva da im puka

10 14,49%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Кой е непукистът в една връзка?

koi e nepukista v edna vrazka? :P

spored men trqbva i dvamata no v moita vraska opredeleny nesam az :S

Двуумях се между втория и четвъртия отговор, но гласувах за момчето...В нашата природа ни е заложено да сме по-чувствителни, а мъжете в днешно време 5 пари не дават за това, какво има в главата си дадено момиче...Разбира се за да не бъда наплюта...ще си пречупя езика и ще кажа, че има изключения(ама да не вземете да ми повярвате) ... За това в днешното поколение ( 21 век) е хубаво, за да няма ей такива подобни сълзливи темички.. е рационално да не влагаме чувства и да живеем спокойно и единствено с привързаност към половинката..

важното е да не е много голяма разликата в това на кого колко му пука
    ако и двамата много държат един на друг, ок. ако и на двамата не им пука, пак ок.
    конкретно в сегашната ми връзка - и на двамата адски много ни пука, но и двамата по-скоро бихме умрели отколкото да си го признаем
    ... so much to live for, so much to die for ...

напълно съм съгласна с ImmortalForever
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Az
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    somewhere over the rainbow
    Защо реши,че непременно трябва да има непукист в една връзка?
    Според мен и двамата трябва да сте еднакво заинтересовани един от друг.Иначе нещата не се получават.Дори да се карам с човека отсреща,ще ми стане гадно,ако вместо аргументация на неговото мнение получа мълчание или кратък отговор,колкото да ме разката.Проява на неуважение е спрямо личността ми,която попринцип винаги обича да се изразява.

Град
    in my world!
    ако е истинска връзка няма непукисти
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    The Land Of The Doomed
    Не трябва да има непукисти - обичта означава да ти пука за нещо и някой ..

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    малоумен въпрос
    много ясно, че НЕ трябва да има непукист, за да е истинска връзката.

Мега фен Аватара на koalka
    Зависи от връзката най-вече, но зависи и от човека.Не е хубаво да има непукисти.

Град
    столицата
    Добре е да има непукисти,инче всички ще се размекнат.

Град
    Непостоянно
    зависи от човека..но точно по отношение на една връзка трябва и двамата да са еднакво заинтересовани..иначе къв е смисъла изобщо .. божее ненен...кви въпроси може да измисли човек ..
    .!.

sazdadoh temata zashtoto v segashnata mi vrazka opredeleno ne az sam nepukista .. i kato se zamislq vinagi ednata polovinka v edna normalna vrazka dava pove4e otkolkoto polu4ava .. ponqkoga towa e samo v na4aloto,dokato partniorite se opoznaqt .. no ponqkoga e i ot haraktera na ediniq.neznam dali prosto e studen kato 4ovek ili go pravi narochno.spored men ne trqbva da stawa taka i trqbva i dwamata partinori da sa ednakvo zainteresovani ot polovinkata si.. zashtoto vse pak towa e lubovta :P

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    По принцип не трябва да има непукисти, но винаги единия във връзката е по-голям непукист от другия, дали просто защото си е такъв или защото просто не му пука за връзката.. не знам, но винаги едната половинка дава повече от другата.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не трябва да има непукисти...

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Защо реши,че непременно трябва да има непукист в една връзка?
    Според мен и двамата трябва да сте еднакво заинтересовани един от друг.Иначе нещата не се получават.Дори да се карам с човека отсреща,ще ми стане гадно,ако вместо аргументация на неговото мнение получа мълчание или кратък отговор,колкото да ме разката.Проява на неуважение е спрямо личността ми,която попринцип винаги обича да се изразява.
    +

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Или и двамата, или никой от тях. Така всички са доволни.

За съжаление такива връзки са някаква рядкост. По-често се случва единия да е по-хлътнал от другия и оттам драми, сълзи...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Който обича по-малко
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    Русе
    въпросът ти е зададен по мн различен начин от въпроса на анкетата...
    на въпроса от анкетата-според мен би трябвало и на двамата да им пука...защото просто ако се обичат-ще им пука!
    а по принцип,непукиста е както каза Len4etyYyy-този,който обича по-малко ...
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Зависи,то си е до човек,обаче никой не трябва да е пълен непукист в една връзка.
    Така,че темата ти е тъпа.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Зависи,то си е до човек,обаче никой не трябва да е пълен непукист в една връзка.
    Така,че темата ти е тъпа.
    taka 4e sa ebi v gaza _!_ izrudddd

Непукист? В сериозна връзка? Пхаха... Кога научи думата "непукист", а?

AVE EI UMEN KADE SAM NAPISALA "SERIOZNA" xaxaxa bahti kumicite ne nen nenenenne NQMA TAKIVAAAAAAA kat tebe .. XAXAXAXAXXA

.,
    Аз вярвам в теорията за единствения куршум. Можеш да се влюбваш и любиш много пъти, но има само един куршум, на който е гравирано името ти. И ако извадиш късмета да те прострелят с този куршум, раната никога не заздравява ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си